čtvrtek 27. července 2017

Deka na žehlení

Skvělá vychytávka do každé domácnosti! Představujeme vám deku na žehlení. Deka je dostatečně velká a oblečení na ní spolehlivě vyžehlíte. V tom spočívá její kouzlo!


Tato deka je multifunkční. Lze jí používat jak na. Není třeba vytahovat žehlící prkno! Stačí položit tuto teflonovou deku na linku, stůl či pračku a můžete bez obav žehlit.


Využijete vždy když potřebujete narychlo něco přežehlit. Ideální na cesty, je skladná, lehká a měkká. Reflecta napomůže k rychlejšímu vyžehlení vašeho prádla díky odrážení tepla.


Teflonovou deku jistě ocení i mladí a. Ke správnému žehlení je nutný správný povrch v ideální velikosti! Proto vám nabízíme tuto deku na žehlení , která je praktická, rychle připravená i uklízená! S touto dekou můžete žehlit okamžitě: stačí položit na stůl.


Je vyrobená z látky z čisté 1 bavlny, která je vypodložená 1 polyesterem. Pod molitanem se tvoří vlhko. Asi budeme brzo vymenovat desku na stůl. A jak je na obrázku uvedené olemovani té deky,tak to není pravda.


Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Tuto deku na žehlení prádla a oblečení si oblíbíte!


Nejen díky krásnému designu, ale hlavně pro její praktičnost. Deku navlečte na žehlící prkno a dejte mu tak nový kabátek! Deku lze využívat na dva různé způsoby.


Pokud žádné prkno nemáte, tak nezoufejte! Břečťan pro ty, kterým vyhovuje žehlení na stole. S parní dekou na žehlení vytvoříte žehlicí prkno téměř z každého stolu. Keramická vrstva vespod zajišťuje lepší odrážení tepla.


I pro napařovací žehličky. Svrchní materiál ze 1 bavlny. Objevte nejnovější módu přímo na Vašem chytrém telefonu - kdekoliv a kdykoliv! Leifheit REFLECTA Vám umožní žehlit pokud nemůžete nebo nechcete používat žehlící prkno. Vhodná pro žehlení na stole, na podlaze, na cestách, apod.


Vlastnosti:- hedvábně měkký a teplý přehoz nebo deka , ideální na chladné večery- krásný doplněk do dětského nebo obývacího pokoje, ložnice- neztrácí barvu po vyprání- má antialergické vlastnosti- nevyžaduje žehlení ,. Podložka - deka na žehlení Wrappy. Nepostradatelný pomocník při žehlení na stole. Garantujeme expedici tohoto produktu do hod od objednání. Deka na žehlení žehlení půjde samo.


Skvělý doplněk pro ty, kteří žehlí oblečení. Hlavní podstata deky je v tom, že ji lze využívat místo žehlícího prkna! Cestovní podložka na žehlení. Vhodné používat na žehlícím prkně nebo bez něj : na podlaze, stolku nebo kdekoli jinde.


Každá správná hospodyňka by měla mít tuto deku na žehlení ! Praktická vychytávka do domácnosti. S žehlící dekou přeměníte stůl na žehlící plochu. Teplo odrážející hliníkový povlak a 1 parozábrana zajistí úspora času a elektřiny, pěnová vrstva zabraňuje klouzání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky