úterý 18. července 2017

Mechanický šlehač

Smoby Šlehač dětský mechanický mini Tefal plastový. Metličky se točí mechanicky stlačením tlačítka. Výrobek nevyžaduje baterie. Kuchyňský šlehač se výměnnými disky vynikající pro rychlou přípravu šlehačky a bílkového sněhu, mléčné pěny do kávy a vaječných směsí na omelety, palačinky apod.


Rychlošlehač s pístem pro přípravu šlehačky, vaječného sněhu, majonézy, vaječného krému, vaječných nápojů, smetany i másla.

Snadná údržba - stačí opláchnout proudem vody. Rychlošlehač na mléčnou pěnu se sítkem pro přípravu pěny do kávy typu latté, cappuccino nebo macchiatto a jiné. Mechanický šlehač se sítkem. Výborně se hodí na přípravu ledové kávy - i pro ty, kteří mají raději kávu bez mléka - instantní kávu a studenou vodu promění v neodolatelné ledové kafe s výbornou.


W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. This feature is not available right now.

Please try again later. Otočná mísa je z nerezové oceli. Dále je zde možnost nastavení rychlosti, na výběr máte ze 6ti možných rychlostí a. Ruční šlehač Jata MZ 586. I když ručně, sníh z bílků, či šlehačku v něm našleháte velmi rychle.


Nerezové metly roztočíte točením kličky. Plastovou nádobu na šlehání můžete použít také jako odměrku na odměřování tekutin do l. Nejobyčejnějším typem jsou klasické malé metličky, které vznikly z větší verze, která se používala například na přípravu těsta na palačinky. V tomto případě bývají celé z oceli, ale kvalita přípravy pěny není vysoká. Proto tuto metodu nedoporučujeme a nebudeme ji ani dále zmiňovat. Základním typem je ruční mechanický šlehač.


K takovému přístroji není třeba využívat elektrickou energii. Vystačíte si s vlastními silami. Mléčnou pěnu pak získáte otáčením kliky.


Ani tento typ nefunguje na základně pouhého stisknutí tlačítka.

PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. S tímto výrobkem nejsem spokojená. Hodnotil(a) Anonymně dne 26.


Je poměrně namáhavé smetanu ušlehat, poté se musí smetana sklepat k víčku a dost těžko se ze šlehače dostává. Po vyzkoušení výrobku se mi cena zd. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Materiál: nerezová ocel, chromovaný plast. Pokud si potrpíte na klasickou přípravu šlehačky a nechce se vám kvůli tomu vytahovat těžký mixér, je tento mechanický šlehač přímo pro vás. Všechny informace o produktu Metla Plastový mechanický šlehač s pístem, l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Plastový mechanický šlehač s pístem, l. Vybírejte si Metly podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. ORION Plastový mechanický šlehač s pístem, l. Při objednání více položek platíte pouze jedno poštovné.


Není nad ruční šlehač ! Vždy po ruce a všude se vejde. Oproti tomu, co jsem po nákupu tohoto vyhodila, je tento vylepšený - má šlehací metly kovové, ty staré byly z plastu, žloutly a nedalo se šlehat v horké tekutině (např. omáčce). SMOBY Šlehač dětský mechanický mini Tefal plastový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky