čtvrtek 6. července 2017

Domácí palírny

Vítejte v naší Palírničce. Prodáváme našim zákazníkům tradiční měděná destilační zařízení, vyrobena v kvalitním a časem ověřeném designu. Tyto destilační přístroje jsou vhodné jak pro domácí použití jako domácí palírny , tak pro potřebu pěstitelských pálenic v provedení s větším objemem měděného kotle.


S dědou jsme se rohodli postavit svojí palírnu na domácí alkohol jelikož se nám nechce moc platit ty nekřeštanské peníze za vlastní alkohol S pálením máme zkušenosti (spíše děda tedy), ale nevíme jak přesně vyrobit část palírny (viz obrázek). Dům a zahrada - Domaci palirna bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jedná se o pálenici s rektifikační kolonou, kde objem kotle je 1litrů.


V této technologii odpadá druhé přepalování pálenky. Rektifikační kolona vrací vodní páry zpět do kotle a lihové páry pokračují dále do chladiče. Destilátory- Palírny , Destilační přístroje. Slad ječmeny UZENÝ 1kg Whisky Bourbon Pivo MEGA AKCE - Doprava ZDARMA ! INSTALACE domácí palírny přímo u Vás 8.

Pálenice a jejich výroba. Při metanolové aféře před dvěma lety, kdy se půlka národa bála dát si v hospodě panáka rumu, našel Miroslav Kafoněk z Olomouce díru na trhu a začal ve svém obchůdku s outdoorovým oblečením a vybavením pro turisty prodávat malé domácí palírny. Vlastní pálenka, jen tak pro sebe a pro radost přátelům, je často pro Čechy malá svátost a rodinná chlouba. Domácí výrobci mezi řečí a panáčky něčeho ostřejšího pak rádi přidávají k dobru i nějakou tu technologickou finesu, díky níž má pálenka vynikající chuť a není bolehlav.


Jenže není radno radovat se moc nahlas. Z výroby pálenky může být pěkná. Domácí palírny nám nabídl náš maďarský dodavatel jiného outdoorového zboží. Tak jsme zkusili, jaký bude zájem.


Možná jsme objevili díru na trhu,“ vysvětlil Kafoněk. Podle něj by stát udělal nejlépe, kdyby domácí pálení pro vlastní potřebu zcela povolil. Kdyby to bylo legální, tak by. To ovšem neznamená, že by bylo domácí pálení legální!


Výroba domácí pálenky pro vlastní potřebu je totiž i nadále přestupkem podle § zákona č. A to nemluvíme o situaci, kdy dochází ke krácení daně, tedy o případu, kdy dochází k prodeji takového pálenky. Kč a po ukončení řízení vyzvou postiženého aby si v celním skladu převzal obaly od. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Lihovary, palírny a moštárny - Najisto.

Destilační kolona Náklopník l, kterou dodáváme v této variantě bez míchadla, je destilační přístroj pro domácí použití. Využijete ji k nejrůznějším druhům destilace, např. Mechanický model mobilní pálenice. Modely mobilní pálenice jsou vyráběny v malých limitovaných sériích a jejich precizní zpracování, funčnost a použití kvalitních kovových materiálů z nich dělá zajímavý, sběrateli vyhledávaný technický unikát. Dodáváme pálenice a ovocné lihovary se surovinovým kotlem o objemu 15 3a 6l!


Nabízíme destilační přístroj s rektifikační kolonou (KPD). Vlastní certifikát státní zkušebny TÜV CZ, splňuje veškeré evropské normy a může být provozována ve všech členských státech EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky