úterý 25. července 2017

Rychleschnoucí osuška

Rychleschnoucí skladné osušky a surf ponča. Kvalitní osušky, které zaujmou nejen svou funkčností, ale i originalitou. Ultralehká rychleschnoucí osuška ve fialové barvě.


Lehká rychleschnoucí velmi savá osuška ve fialové barvě. Hodnocení produktu: (). Dáváte raději přednost froté ručníkům nebo poslední dobou velmi oblíbeným super savým bambusovým osuškám?

Ručníky a osušky nabízíme v různých barevných variantách s elegantními dezény. Osušky Towee jsou zárukou skutečně stylového léta! Vyberte si z řady originálních motivů a na c. Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Osušku využijete jak doma, tak v terénu. Vhodná k voděk, při sportu, v posilovně i do koupelny. Navíc oceníte stylové praktické poutko i perfek.


Na cvičení, do bazénu, k moři na pláž či do sauny bez ručníku, skládací podložky či deky?

Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky, které nekoušou. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Procestuj s Towee osuškou svět!


Parťák do kapsy se všemi skvělými vlastnostmi nesmí chybět při tvém dobrodružství. Osuška je neuvěřitelně skladná, takže se stane nepostradatelnou součástí tvých každodenních aktivit - ve fitku, při sportu nebo když cestuješ. Pojme 3x více vody než je její hmotnost.


Ke každé osušce towee navíc získáte cestovní tašku zdarma. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vybírejte si Ručníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hebké ručníky a osušky jsou základem vaší koupelny. Poradíme vám i jak je správně prát a jak si vybrat ten pravý.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zapomeňte na starou bavlněnou osušku a vezměte si na cesty novou rychleschnoucí. Osuška je vyrobena z mikrovlákna, proto absorbuje velké množství vody a. Sirocco osuška je řešení.

Je zabalena v sympatické odvětrávací síťce na zip, která se vleze kamkoliv. Využijete jej také při návštěvě posilovny nebo bazénu. Kromě originálního designu vás osušky Towee nadchnou absorpční funkcí a skladností.


Oproti klasickému froté ručníku usychají mnohem rychleji a díky praktickému poutku ji snadno sbalíte třeba i do kabelky. Osuška , ručník i prachovka je hypoalergenní a antibakteriální. Můžete si vybrat, jestli chcete azurově modrou, oranžovou, zelenou nebo žlutou. Plážová osuška – chic za všech okolností.


Nezáleží na tom, zda bude vaše plážová osuška skutečně ležet na pláži nebo zda ji rozbalíte na plovárně, na zahradě nebo na vaší báječné terase. Oboustranná plážová osuška Sunflower je vyrobena ze 1 bavlny (froté) bez použití umělých vláken. Skladný, rychleschnoucí ru.


Osuška Terry Bath Towel skladem (do hodin u Vás) Bílá Námořní modrá Žlutá Královská modrá Červená Starostříbrná Tyrkysová Světle fuchsio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky