čtvrtek 20. července 2017

Karafa bohemia crystal

Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Ručně vyráběný decanter na víno s originálním designem. Dizajn karafy na whisky a pálenku Florale je inšpirovaný tvarom okvetných lístkov. Originálny vzhľad dokonale zakončuje rafinovaná zátka, ktorá vytvára zaujímavé odlesky svetla. Elegantná karafa (dekanter) na červené víno a pre niektoré biele vína.


Tvar je ideálny pre pohodlné uchopenie a bezpečné servírovanie.

Dekantéry a karafy Crystalex sa vyznačujú svojou neobvyklou čírosťou, ľahkosťou a kvalitou spracovania. Majitelem skláren se stala 29. Radua Crystal , české sklo s vlastním životem. Potešte svojich blízkych originálnym a praktickým darčekom zo skla.


Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych. Doplněná dekorem jemné linky.


Karafa se hodí na více druhů alkoholu -whisky, likér, nebo pálenku.

Zátka zaručí, že ani vůně ani chuť Vaše oblíbeného nápoje jen tak nevyprchá. Moderní karafa na whisky z olovnatého křišťálového skla. Ručně foukaná karafa na víno Eva je vyrobená z kvalitního masivního křišťálového skla, pro maximální požitek z vína.


Klasický tvar karafy na víno, který po naplnění vínem způsobí, že každý bude mít čím dál větší chuť se napít. Brúsené karafy sú brúsené klasickými dekoráciami 50 veterník, mašle a kométa, ale aj ďalšími brúsenými vzory. Používa sa tiež kombinácia brúsenie a pozlátené dekorácie u brúsených karáf. Bohemia Crystal Karafa Eva 6ml.


Kvalitní stylová karafa na whisky se skleněným uzávěrem z masivního bezolovnatého křišťálového skla. Free Shipping Available. V této produktové řadě můžete vybírat z čirého skla či různých druhů dekorů.


Křišťálová Karafa o objemu 7ml z bohaté kolekce Neptune. Sklenice na likér kometa staré zlato ml, ks. Všechny nové produkty Karafy a džbány bez dekorace. Hodnocení produktu:. BOHEMIA CRYSTAL Karafa na víno VICENZA 1. Broušené a zlacené karafy.


Stejně jako veškerý ostatní sortiment, i karafy jsou vyráběny z českého křišťálu, který je známý pro svůj vysoký lesk a tvrdost. Objednejte si nyní české sklo a český křišťál na Porcelánovém světě.

Nechejte v této elegantní karafě probudit buket červeného vína. Recently, it keeps about 3employees. Vyrobeno z bezolovnatého křišťálu. Baleno v tmavě modré dárkové krabici.


Ušlechtilý tvar labutího těla je ozdobou každého stolu a důstojným společ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky