středa 12. července 2017

Co2 bombičky 12g

We stock a large range of COcapsules from 12g to 88g that are ideal for airguns and other applications! Our range of COis competitively priced and available from a range of household names including Umarex and Milbro. CObombičky lze použít výhradně do zbraní na ně určených. ULTRAIR CoCare Kit od dánského výrobce ASG. S tímto kitem si už nebudete muset kupovat další čistící prostředky a všechny interní části vaší zbraně budou fungovat, jak mají.


Jednorazové bombičky s plynom CO 2. Použitie športová streľba, hustenie cyklo pneu. Plyn je pod tlakem nevystavujte teplu a přímému slunečnímu záření! AirsoftGuns: Pistole je na plyn, který se přepouští z lahve (viz příslušenství).


Olejové bombičky pri streľbe aj čistia a olejujú zbraň a tak znižujú opotrebenie hlavne. Posielame presný počet kusov bez maximáln. Adaptér se našroubuje místo velké 88g bombičky. Určen pro vzduchovky Umarex. COCartridges are made of 1 recyclable steel, they are lacquered or anodised and not refillable.


Cena uvedena za balení 84ks. Záleží na typu zbraní , streliva a od poveternostných podmienok. Množstvo CO plynu v bombičke je 12g. OR KS Hradec Králové, vl.


Bombička je jednorázová - nedá sa naplniť. Kvalitní bombička - 12g pro zbraně poháněné plynem CONeplnitelná. Po stisknutí spouště narazí kohout na úderník ventilu a ventil se otevře. Tudy začíná proudit plynný COz bombičky. Testování CNC adaptéru zakoupeného ze stránek R8G.


Možná s tím vystřílíš 1kulí (pri vyšší venkovní teplotě), ale těch posledních kulí ti stejně neuletí ani metrů,(to vím, taky mám ČZ 75D CO) jinak s tebou souhlasím. Nejprodávanější produkty. Aj napriek mimoriadnej situácii Vaše objednávky vybavujeme. Pri produktoch, ktoré nie sú skladom, sa môže predížiť čakacia lehota, o čom Vás budeme informovať. Tyto 12g bombičky COjsou určeny na jedno použití.


Počet výstřelů se odvíjí od dané zbraně. UK price on cocartridges. Cocartridges are mostly used with our range of airsoft copistols. Plynové bombičky s CO(obsah 12g ). Balení obsahuje ks jednorázových bombiček.


Internetový prodej airsoft zbraní. Náš armyshop nabízí military výbavu a vše pro airsoft, armádní oblečení, outdoorové vybavení. Pobočky máme ve městech Brno, Praha, Hradec Králové, Černilov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky