pátek 21. července 2017

Podložka pod hrnec

Materiál - 1 polyester, bavlna. Magnetická podložka pod hrnec modrá odolá teplotám do 2°C Eva Solo. Podložka slouží pod horké hrnce a pánve. I v kuchyni můžete mít moderní a ekologické doplňky. S dřevěnou podložkou pod hrnec už se vám nestane, že byste si poškodili pracovní desku nebo jídeln.


Může být umístěna jak pod hrnce a… 6Kč – 7Kč ve obchodech Porovnat ceny. BANQUET Drátěná podložka pod hrnec LINEA 25x2cm. Jednoduchá a praktická kuchyňská podložka pod hrnec a chňapka Tefal Comfort v elegantním provedení se hodí do každé kuchyně. Vnitřní vrstva je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu s odolností vůči teplotě až 2°C.


Umí navíc udržovat jídlo ve správné teplotě. Zapálíte ji a jste bez starosti. Jídlo bude stále teplé. Ochrání desku kuchyňské linky a moderní podložku lze využít i během servírování. Jako materiál se používá například silikon, dřevo, korek, keramika či kov.


Litinová podložka pod horký hrnec , jako od babičky. Vyrobená z pochromovaného kovu. K č (Euro) na objednání. Rozkládací podložka pod hrnec HOT POT - WMF. Kč (Euro) na objednání.


Skládací podložka pod hrnec Mister X - WMF. Horký hrnec můžete přemístit ze sporáku na podložku a poté přenášet současně, a při. Buková podložka pod hrnec : Pokud se do vaší kuchyně spíš hodí kulatá podložka než ta hranatá, sáhněte po této. Tepelná odolnost do 2°C.


Lze mýt v myčce nádobí. Potřebujete odložit horký hrnec z plotny? Též ji zle využít při stolování. Hrnec s pokrmem můžete spolu s podložkou položit přímo na jídelní stůl.


Klidně na ně můžete postavit horký hrnec s polévkou nebo rozpálený plech a můžete si být jistí, že horké dno nepoškodí pracovní desku Vaší kuchyně. Každý, komu se už povedlo zničit si pracovní plochu kuchyňské linky horkým dnem hrnce, vám potvrdí, že šikovná podložka je naprosto nezbytná. Praktická, jednoduchá a odolná to je podložka pod hrnec Küchenprofi. Její největší výhodou je možnost libo.


Podložka pod hrnec

Blomus Silikonová podložka FLIP. Zařazení organizace kuchyně. Nejprodávanější produkty z kategorie. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Rozměry podložky - 1x cm. Pro odložení horkého hrnce nebo pro servírování na stole.


Podložka pod hrnec

Stylový, praktický kousek do kuchyně od značky LAVA. Luxusní podložka do kuchyně, s originálním potiskem. Keramické podložky pod hrnec jsou praktickým pomocníkem do každé domácnosti.


Ochrání povrch kuchyňské linky či stolu před rozpálenými hrnci, pekáči. Kuchyňská nerezová pod. Tato trendová podložka z matné nerezové oceli je správnou ochranou stolu na vaše horké hrnce a pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky