pondělí 10. července 2017

Jak vybrat mrazák

Jak vybrat mrazák

Jak vybrat skříňový mrazák. Nákup mrazáku je podobný, jako výběr jakéhokoliv typu obdobných spotřebičů. Vždy musíte mít představu o tom, co vlastně chcete.


Pro kolik členů domácnosti toto zařízení bude sloužit a kolik průměrně uchováváte potravin z dlouhodobého hlediska. Objem je uváděn v litrech, samotné číslo vám ale moc neřekne. U pultového mrazáku doporučujeme pro jednu osobu litrů z celkového objemu mrazáku. U těch skříňových litrů. Někdo rozlišuje hrubý a užitný objem mrazáku.


Pultový mrazák dobře poslouží při uchovávání většího objemu jídla, často plní funkci doplňkového mrazáku, který najdete například ve sklepě nebo v garáži. Ačkoliv jde na první pohled o poměrně nekomplikovaný spotřebič, jeho výběr může skýtat určitá úskalí. Nejdřív by sis měli ujasnit, do jak velkého prostoru mrazák potřebuješ umístit a kolik potravin v něm chceš uchovávat.


V dnešním článku se tento problém pokusíme zevrubně rozebrat a poradíme vám, na jaké parametry se zaměřit a podle jakých kritérií vybírat. Mrazák je důležitou součástí zřejmě každé domácnosti stejně jako lednice. Může mít ale různé podoby, výkon nebo vybavení. Základem je při nákupu zvolit správný typ spotřebiče.


Důležitou roli hrají i objem, energetická a klimatická třída. Podstatné jsou i mrazicí výkon a akumulační doba. V neposlední řadě se vyplatí sledovat i různé pokročilé funkce, jimiž bývají nejmodernější zařízení osázeny. Vybíráte mrazák a tápete, zda vybrat klasický skříňový s otevíráním zepředu či pultový s otevíráním seshora?


Co znamená super mrazení, jakou kapacitu zvolit a kam mrazák nejlépe umístit? Tento průvodce vám na vše odpoví a poradí, jak nejlépe vybrat ten správný mrazák. Před nákupem mrazničky je vždy nutné si určit priority co od mrazáku očekáváte. Mrazáky Vyberte si ze široké nabídky mrazáků předních výrobců Whirlpool a Bauknecht.


Nechcete-li, aby byl váš interiér jakkoli rušen, zvolte si vestavné mraz. FILMpro Svět ELEKTRO This feature is not available right now. Please try again later. Rozhoduje spotřeba i kvalita mražení.


Nyní se dostáváme k samotnému jádru našeho článku. Tedy k otázce, jak a podle čeho vybírat mrazák. Faktorů, na nichž vaše volba záleží, je celá řada, my doporučujeme nejprve si rozmyslet, kde bude mrazák umístěný.


Pořiďte si mrazák , který se postará o všechny vaše potraviny. Vlastnosti mrazáků jsou vyjádřeny v parametrech, které nemusí být na první pohled srozumitelné, ale jsou klíčové při výběru. Mrazáky se podle způsobu otevírání dělí na truhlicové (pultové) s otevíráním zeshora a skříňové (šuplíkové) s klasickým otevíráním zpředu. Samostatný mrazák se hodí do velkých.


Poradíme vám, jak vybrat pultový mrazák. Dozvíte se, jaké výhody má pultový mrazák a nezapomeneme ani na užitečné funkce pultového mrazáku. Zjistili jste, že vám nedostačuje stávající mrazící prostor v ledničce? Místo abyste si kupovali novou chladničku v kombinaci s větším mrazícím prostorem, můžete sáhnout po samostatné mrazničce. Pomohla vám tato informace?


Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací na stránce. Pokud máte dotaz, či požadavek, využijte zákaznické podpory. Jak již název napovídá, spotřebič se skládá z chladící a mrazící části nejčastěji v poměru 2:1. Mrazák má nejčastěji zásuvky, ale může jich mít i více.


Nejčastěji se setkáte s kombinovanou lednicí, která má mrazák dole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky