pondělí 24. července 2017

Látkové ubrousky

Ubrousek, servítek nebo napron? Potřebujete papírové s potiskem nebo látkové? I ty vánoční a velikonoční. Je jedno, zda je použijete na balení svačiny nebo na stůl jako prostírání. Zadejte parametry a nakupujte u prověřených e-shopů.


Hledat text Cena Levné do Kč - 3Kč Od 3Kč -Hledat Barva Materiál papírové látkové Motiv velikonoční vánoční sad.

Látkové ubrousky jsou při stolování klasikou všech klasik. Naše ubrousky jsou vyrobeny z kvalitních českých i zahraničních látek. Materiál na ubrousky i jejich design pro vás pečlivě vybíráme, snažíme se o originální kousky, které neseženete na zahraničních webech, ani nekoupíte v nadnárodních řetězcích s. Vyskytují ve složení, vzorech a barvách jako ubrusy. U některých produktů je možné zakoupit pouze ubrousky bez vzoru (zejména u prostírání a ubrusů úzkých), ovšem ve stejném složení a barvě.


Je to hezký detail a praktická záchrana, když se něco vyleje. Vyberte si u nás své oblíbené! Veselé a elegantní látkové ubrousky a prostírání dodají šmrnc každému prostřenému stolu.

Dokonale prostřený stůl s ubrousky a prostíráním. Stop pokapaným stolům a zbytkům jídla mimo talíř! Bílé látkové ubrousky by Vám ve výbavě neměly chybět.


Ideální svatební dar, narozeninový dárek, dárek ke Dni matek, k svátku…. To platí i pro bílý porcelán a dekorace. Je to barva, která dá skvěle vyniknout lahodným pokrmům.


Naše lněné ubrousky jsou silné a dobře sají, ale zdaleka nejsou jen praktické. Poslouží totiž také jako krásná dekorace na protřený stůl, aniž byste za ně museli utratit spoustu peněz. A pro každé roční období nabízíme vždy jiné ubrousky , abyste měli na stole pokaždé něco nového. Jemný lesk, saténový povrch a pevnost materiálu jsou předností těchto látkových ubrousků a jsou tak vhodné na různé skládání či překládání - zkrátka pro dekorování prostřeného stolu.


Vážení zákazníci z důvodů nouzového stavu je většina obchodů v ČR zavřena a tudíž i výdejní pobočky Zásilkovny - zkontrolujte si tedy prosím před objednáním, zda je Vaše pobočka v provozu. Můžete je položit pod příbor anebo z nich složit zvláštní útvar, který krásně doladí vaši výzdobu stolu. Jistě si vzpomenete, jak pokojské na dovolených tvoří nádherné útvary z ručníků. Nechte se jimi inspirovat.


Jejich hlavní funkci je ale to, abyste se. Jsme drobná manufaktura, ale díky tomu nejsme omezeni výrobním plánováním a dokážeme flexibilně reagovat na Vaše případné podněty a požadavky. Vás, pro nás, pro každého, kdo by rád alespoň malou troškou přispěl k tomu, že prostředí, ve kterém žijeme, bude zase o. Povoskované látkové ubrousky.

Tyto ubrousky se používají hlavně k uchovávání potravin. Potraviny zabalíme do ubrousku nebo použijeme na uzavření misek , sklenic, svačin pro děti do školy v přírodě nahradí kelímek a pití, atd. OBNOVUJI DISKUZI sháním tmavě modré textilní ubrousky - nemáte mněkdo tip, kde je sehnat. SVING jsem se dívala, ale mají jiné barvy.


Cookies nám pro vás pomáhají vylepšovat naše stránky. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky