pátek 21. července 2017

Masové fondue

Další specialitou našeho podniku je masové fondue. Vynikající pro přípravu a stylové podávání masového, sýrového a čokoládového fondue, určeno až pro osob. Dvě nádoby - nerezová pro masové a keramická pro s. Masové fondue si dělám docela často - je to jednoduché, zábava a zasytí to. Ráda si k tomu dělám alespoň dipy, aby byla nějaká variace.


Nepatří do volné přírody, protože manipulujeme s horkým olejem, který je navíc dobré předem ohřát a pak vlít do nádoby na fondue.

Tím si ušetříme čas delšího ohřívání lihovým vařičem. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pravidelné akce a slevy na Fondue. Lamart, Tescoma, Banquet a dalších. Výbornou sadu na fondue vyrábí Tescoma. Cestování a zájem o poznávání nových zemí stále vzrůstá.


Lidé se zajímají nejen o země samotné, ale také o národní zvyklosti, způsob života a samozřejmě také o různé druhy nabízených pokrmů. K přípravě tohoto pokrmu používáme stejné nádobí a nářadí jako k přípravě sýrového fondue 2.

Je vhodná na masové , rybí i sýrové fondue. Fondue masové recepty, které budete milovat. Ohřívací nádoba je vyrobená z kvalitního tmavého smaltu, držadla z. Připravte si doma lahodné masové fondue s omáčkami a dipy dle vaší chuti. Vyzkoušejte jedinečný desert z vaší oblíbené čokolády nebo si pochutnejte na krémovém sýru s křupavým pečivem. Luxusní fondue souprava SIESTA nejen pro slavnostní chvíle s vašimi přáteli.


Můžete využít na zeleninové, masové , sýrový fondue , ale zdaleka nejoblíbenější je však čokoládové fondue s mísou ovoce. Podle typu si můžete doma připravit masové fondue , případně fondue z čokolády nebo sýrové fondue. Výrobním materiálem je převážně keramika, nerez a sklo. Sady na fondue pro každou příležitost.


Nádoba na fondue se vyrábí nejčastěji z nerezu či oceli. Každý materiál je však vhodný na jiné typy fondue. Litina a nerez Jsou vhodné pro přípravu masového a rybího fondue.


Maso můžete osmažit v rozehřátém oleji nebo ho připravit ve vývaru. Výhodou je, že nerezovou a litinovou nádobu s obsahem můžete dát. Zato masové fondue jsem chystala už k několika zvláštním příležitostem a pokaždé mělo velký úspěch.


Podstatu fondue zná asi každý. Víc než jídlo je to spíš taková společenská aktivita, u které se povídá a popíjí třeba víno. A vzhledem k tomu, že patříme mezi největší masožravce nejen na starém kontinentu, určitě nikoho nepřekvapí, že nejvíce dáváme přednost masovému fondue.

Ve Švýcarsku platí sýrové fondue za národní pokrm. Mimo francouzsko-švýcarského fondue ze sýra jsou dnes známé také fondue z masa, fondue z ryb nebo čokoládové fondue , i když se v příslušných nádobách netaví, ale fritují nebo vaří. Je jen na Vás jaké další kombinace vymyslíte a ochutnáte. Rozpálíme formu s olejem na masové fondue , maso napichujeme a smažíme, namáčíme do omáček. Jíme s domácími houskami.


Základem omáček je ušlehaná šlehačka, do které přidáme majolku. Prosím o radu, chceme poprvé vyzkoušet sýrové fondue a mám půjčenou litinovou soupravu na fondue , chci se zeptat, jestli je nutné mít na sýrové fondue porcelánový, nebo nerez hrnec ? Jestli to musí být , jako ve vodní lázni? Ten náš vypůjčený hrnec je jednoplášťový a tchýňě v tom dělala masové fondue.


Co takhle vyzkoušet tento recept na masové fondue , ke kterému si dáme ďábelskou omáčku? Tématické fráze: fondue recepty recepty na fondue fondue masové fondue recepty pomalý hrnec recepty recept na fondue fondue recept recepty fondue fondue recepty na maso masové fondue maso na fondue sýrové fondue originální recept recepty pomalý hrnec masové fondue recept fondue na maso jak fondovat recepty pro pomalý hrnec recept. Dále se můžete těšit na masové fondue připravované v horkém vývaru, obložená prkénka, domácí dezerty a jiné speciality. Raclette je zde připravován v mnoha variantách.


Nabízíme kvalitní česká vína, výběrovou italskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky