úterý 4. července 2017

Skládací lopatka fiskars

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Skládací lopatka fiskars

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ideální pro sázení a přesazování. Nabízíme skladem největší výběr lopat do auta od značky Fiskars , kvalita, praktičnost a prodloužená záruka let. Vybrat můžete na prodejně nebo Vám zboží zašleme na adresu. Rýč Fiskars skládací „ARMY“ č. Spojuje dvě funkce v jednom - lze.


Polní vojenská lopatka je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému se jen tak nepoškodí. Skládací rýček se hodí jak do přírody, tak do auta. Používá se jako rýč i jako motyka. Snadno se skládá a rozkládá.


Jedná se o skladný, skládací nástroj určený pro kopání, který využijete při campingu, při rozličných outdoorových aktivitách i na zahradě. Je to velmi pevný a přitom snad. Vysoce kvalitní konstrukce navíc.


Lopatka Fiskars je vhodná na drobné zahradnické práce, např. Lopatka je vyrobená z odolného a pevného polyamidu, který je navíc vyztužen skelnými vlákny. Určitě uvítáte, že lopatka je neohybatelná a je možné ji ostřit. Držadlo má ergonomický tvar pro lepší uchopení.


Nová německá skládací lopatka , konstrukcí značně připomínající lopatky Fiskars. V ceně lopatky je také látkové pouzdro na uchycení na opasek. Je dodáván v sadě s praktickým plátěným pouzdrem pro snadné přenášení.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Fiskars Lopatka Solid přesazovací Lopatka vhodná pro přesazování, kypření a hnojení, která díky svým oblým hranám nepoškozuje půdu a kořínky rostlin. Materiál je pevný polyamid vyztužený skelnými vlákny, díky němuž je lopatka robustní a při používání se neohýbá.


Rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Pro praktické přenášení disponuje plátěným pouzdrem. Lopaty Fiskars jsou vhodné nejenom na přehazování uhlí, štěrku, odhazování sněhu nebo hlíny. Lopaty jsou celkově velmi užitečným pomocníkem při práci na zahradě a na stavbě.


Díky lehkému a ergonomickému zpracování lopat Fiskars , Vás už nebudou při práci bolet záda a neudělají se Vám puchýře. V naší nabídce naleznete také cestovní lopatu Fiskars , kterou. Německá skládací lopatka nové generace používá stejnou konstrukci jako skládací lopatky Fiskars. Lopatku lze použít jako rýček nebo jako motyku. K lopatce dostáváte také látkové pouzdro.


Celková délka rozložené lopatky 5mm, složená 2mm, délka čepele 2mm. Dvojí funkce - jako rýč a jako motyka. Plátěné pouzdro pro praktické přenášení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky