pondělí 24. července 2017

Jakou koupit sušičku na prádlo

Do bubnu vhání vodní páru a tím pomáhá vyrovnat záhyby na prádle. Nejefektivnější jsou v tak tomto ohledu sušičky s parní funkcí, které prádlo často opravdu „vyžehlí“. Některé sušičky mají navíc i refresh funkci, díky které. Prosím o vaše doporučení, neboť v kamenných obchodech mi vždy doporučí něco co mají na skladě a dle mého se toho chtějí zbavit.


Sušičku sice vlastním, ale používám jen v extrémních případech (v subtropech může pršet dva týdny bez přestání).

Nemyslím si že sušička ušetří žehlení. Ergonomie: výběr záleží jen na vás. Na nejlevnějších modelech je tento systém nahrazen časovačem. Některé modely nabízejí další, rozmanité funkce, jako například zvukový signál ukončení sušení. Sušičky prádla si získávají stále více příznivců, přestože spousta lidí tvrdí, že je to zbytečné vyhazování peněz.


Není to pravda, protože pořízením správné sušičky nemusíte ztrácet drahocenný čas při věšení prádla, neutrácíte stále za nové sušáky, které vám potom překáží na každém kroku, není nutné trnout hrůzou, jestli prádlo. Při nižších teplotách nedojde k jeho poškození či sražení.

Náš tip: Určete si kapacitu. Skvělou vychytávkou je sušící koš na jemné prádlo (do kterého lze vložit i hračky, boty atd.). Koš se při sušení neotáčí, a tak nedochází k poškození vložených věcí.


Možná budete potřebovat tzv. Sušička prádla je vynález, který vám ušetří práci i čas. V sušičce prádla navíc nemusíte sušit pouze běžné prádlo.


Stačí k vámi vybranému modelu sušičky dokoupit sušící koš, který se uvnitř, na rozdíl od bubnu, neotáčí. Hodí se tak k sušení bot, případně velmi jemných svetrů. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Ahoj, konečně jsem se rozhoupala a pořídíme sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jakou máte doma a jak jste s ní spokojené, jestli můžete doporučit?


I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Jemné prádlo se může při vysoké teplotě srazit - vybírejte sušičku s možností sušit při snížené teplotě ( běžná teplota je °C, snížená je °C) Věnujte pozornost maximální kapacitě sušičky, rozmyslete si kolik prádla reálně budete sušit.


Na balkoně si raději vypijte kávu, než abyste se museli prodírat pověšenými ručníky. Navíc vlhkost z prádla skončí v nádobě na kondenzát, ne na stěnách vašeho bytu.

Postavte sušičku na pračku díky. Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce, abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku. Pokud máte doma sušičku , používáte ji prakticky každý týden, ne-li den. Není efektivní mít sušičku prádla vždy poloprázdnou nebo naopak sušit prádlo několikrát kvůli nízké kapacitě. Jsou stejně důležitou součástí celého pracího procesu jako samotná pračka, protože bez nich bychom museli stále věšet prádlo na šňůru a modlit se za slunečné počasí.


Existují dva primární druhy sušiček, které je potřeba vzít v úvahu. Na těchto stránkách najdete informace o výhodách a nevýhodách sušiček, rady pro správný výběr a také a odkazy na testy sušiček prádla a recenze. Chci si koupit sušičku na prádlo ,ale nevím jakou. Může mi někdo poradit kdo má zkušenosti s nějakou značkou.


V obchodě kde jsem se ptala nemají zatím moc zkušenosti,protože jich prodali jen par za rok. Mohly by jste mi, prosím, poradit jakou máte doma, jak jste s ní spokojené nebo jakou by jste po zkušenostech s tou co máte doma vybraly teď? Prádlo suché, „vyžehlené“, jemné Kdo jednou poznal, nechce jinak. Každopádně já suším prádlo v bytě, nemám kde jinde, takže nějakým stresem z počasí fakt netrpím.


Po vytažení z pračky prádlo vyklepejte, srovnejte a pověste na sušák co nejrovněji. Prádlo se samo trochu vyvěsí a nebude potřeba tolik námahy k jeho narovnání. Výjimkou jsou košile, které je potřeba pověsit na ramínko, a svetry, které je potřeba sušit ve vodorovné poloze, aby se nevytahaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky