středa 12. července 2017

Elektrický kráječ

Příkon 1W, bezpečnostní pojistka. V profesionálních kuchyních, restauracích a jídelnách je to téměř povinnost, neboť kráječ potravin šetří velké množství času i vynaložené energie. Elektrický kráječ je velice oblíbeným pomocníkem a najdeme ho téměř v každé domácí kuchyni. V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ.


Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Praktický rychlý pomocník, jenž se skvěle hodí do každé kuchyně. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Německá rodinná, výrobní a obchodní firma s více než 50letou tradicí důsledně založenou na invenci, preciznosti a nekompromisní kvalitě Vám představuje ucelenou řadu kuchyňských spotřebičů. Inzerát kráječ v okrese Hradec Králové, cena 400Kč, od pepa2na Sbazar. Kráječ má dva bezpečnostní stupně a plynulou regulaci otáček. Silný kráječ na potraviny DMS. Kovové pouzdro, čepel z nerezové oceli, vysoce kvalitní a stabilní konstrukce.


Elektrický kráječ

Speciální řezný koutouč z nerezové oceli (průměr cm). Dále disponuje bezpečnostním dětským zámkem a bezpečnostním spínačem. Rozbijte nudu ve své kuchyni a vytvořte originální a dietní recepty s použitím elektrického spiralizéru SENCOR SSV 330WH. Nemůžete přesvědčit své děti, aby j. Primárně je určen pro krájení chleba a pečiva, můžete s ním však krájet i maso, salám, šunku či tvrdý sýr. Vyberajte si Kuchynské krájače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Celokovové tělo, stabilní konstrukce a ocelové ostří garantují perfektní a precizní krájení všech druhů potravin. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Elektrický kráječ

Disponuje příkonem 1W. Perfektní, stejné a tenké plátky. Po každém krájení a rychlostí, které byste s nožem dosáhli jen stěží.


Pokud vás čeká příprava občerstvení pro rodinnou sešlost nebo party s přáteli, stane se elektrický kráječ vaším nenahraditelným pomocníkem. Už jen krůček a ušetříte. Produkt Kráječ na zeleninu do tvaru spirály Corvus prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Sklopný elektrický kráječ Domo MS1je vybaven vyměnitelným nožem Solingen z nerezové oceli o průměru cm. Kráječ Gorenje je elektrický kráječ s výkonem 1W. Krájet můžeš cokoliv a můžeš si nastavit tloušťku krájení v rozmezí až mm.


Mezi praktické pomocníky, kteří si našli své místo v českých domácnostech, patří bezesporu i elektrický kráječ. Zatímco jeho ruční předchůdce se využíval především na krájení chleba, vlastnosti elektrického kráječe oceníte i při krájení zeleniny, salámů a sýrů. Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Pěkně prosím o radu - máme doma velmi činorodé a zvědavé batole, tudíž si nemůžeme dovolit riskovat elektrický kráječ chleba apod.


Měli jsme až do včerejška (kdy náš dvouletý šikulka kráječ už poněkolikáté a tentokrát DEFINITIVNĚ :roll: rozmontoval) ruční kráječ od firmy Porkert, jenže ta údajně. Prodám elektrický kráječ značky IDEAL 175. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké.


Jeho rozměry jsou 2x 3x 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky