pondělí 3. července 2017

Knižní zarážky

Knižní zarážky L, vyrobené za mm silného plechu, povrch ošetřen práškovou barvou. Při odběru většího množství (nad 1ks) nabízíme zajímavé množstevní slevy! Vyžádejte si cenovou nabídku.


Zarážka na knihy 2ks PLANE 22x10x19cm. Zlaté zarážky na knihy op.

Vybírejte z produktů v kategorii zarážky na knihy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Pokud máte polici plnou knih, drží skvěle, ale co když je police ještě z části prázdná?


Pak přichází na řadu knižní zarážka, která nám pomůže knihy udržet pohromadě. Velký výběr podle parametrů, designu, barvy a ceny. Omlouváme se, ale tento výrobek není možné koupit na internetu nebo po telefonu.


Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. YAMAZAKI Tower Bookends - knižní zarážky. Neokázalé výrobky resp. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro všechny milovníky knížek je tu pravá dekorace - knižní zarážky v různých barevných a tvarových variacích.


Rozzáří Vaši knihovnu a dodá jí ten správný šmrnc. Nahlédněte do kategorie a zjistěte, co by slušelo Vašemu království knih. Umělecké knižní zarážky vytvořené podle umělecké předlohy the Star Wars jsou vysoké cca cm.


The Eshop s pozoruhodným dárkovým zbožím, které potěší nejen sběratele, ale i obdivovatele filmových postav, sci-fi fantasy i velkých osobností. Detailní popis produktu. Pokud hledáte vhodný dárek pro náruživé čtenáře, s bytelnými zarážkami na knihy nešlápnete vedle. Stylové a kvalitní provedení designové značky udělá z obyčejných polic originální kousek. Royal Dux, párové knižní zarážky ve tvaru slonů, 20.


Jedna strana zarážky pro knížky se položí na polici a zatíží knihami - to úplně stačí k tomu, aby knihy držely ve vzpřímené p. Záložky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a budou i pěknou dekorací. Jsme butikem luxusního porcelánu, světidel, textilu a dekoru pro domov. Zde najdete to nejlepší od nejlepších světových interiérových značek.

Styl: Kombinované Kategor. Achát - knižní a CD zarážky. Chromové knižní zarážky Shadow, ks.


Pečlivě jsme zvažovali a vybírali spediční společnost na přepravu našich balíkových zásilek. A volba padla na společnost GLS a DP. Praktický a krásný dárek - knižní zarážky s nevšedním designem studia BALVI! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Shabby Vintage Diy Room Decor Home Decor Bookends Furniture Design Boutique Ebay Crafts Upcycle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky