pondělí 24. července 2017

Aquastop pračka

Free Shipping Available. Moderní pračka se bez této funkce již neobejde, zjistěte, v čem tkví její kouzlo. The words aqua, and stop, are used by a variety of companies covering different products. Vaše pračka a myčka nedisponují moderní ochranou proti přetečení?


Nezoufejte, pomůže vám bezpečnostní hadice s funkcí Aquastop.

Poradíme vám, jak vybrat. Aquastop u myčky funguje následovně : kryt spodní části myčky je vytvarován do jakési vany, ve které je plovák, spojený s mikrospínačem. V případě, že dojde k úniku vody, tato se začne hromadit v té vaničce, čímž nadzvedne plovák, který sepne kontakt mikrospínače, což má za následek uzavření přívodu vody elektromagneti ckým ventilem, vřazeným do přívodu. Využíva na to bezpečnostné opatrenie ako je plavákový spínač alebo prídavná bezpečnostná hadica. Systém Aqua Stop chráni vašu kúpeľňu pred vytopením spôsobeným poruchou práčky alebo poškodením prívodnej hadice.


Orientujeme sa na dodávky špeciálnych technológii a produktov, ktoré riešia sanáciu stavebnej konštrukcie pod a nad úrovňou terénu. Náš tím sa postará o každý problém s vlhkosťou a hydroizoláciou. Ponúkame hydroizolačné a sanačné materiály, vypracovanie.

Skvelou vychytávkou vyššej triedy práčok je systém Aquastop , ktorý je integrovaný v prívodovej hadici. Ak dôjde k poškodeniu tesnenia plášťa prívodovej hadice, prívod vody sa automaticky uzavrie. V prípade nehody tak na vás susedia nebudú musieť podávať sťažnosti za vytopenie. Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop , která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti.


Další vymožeností dnešní doby je funkce AquaStop , ochranný systém, který chrání koupelnu před vytopením způsobeným poruchou pračky nebo poškozením přívodní hadice. Nemusíte se tak obávat telefonátu do práce od sousedů, kterým odkapává ze stropu voda z vaší pračky. Funguje například na bázi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. AquaStop automatické uzavření přívodu vody v případě poškození či poruchy spotřebiče nebo hadice.


Parní programy jsou vhodné pro osvěžení nebo odstranění pomačkání prádla. Invertorový motor je spolehlivější, odolnější a méně hlučný než klasický motor. V modernejších práčkach je tento systém integrovaný už v prívodovej hadici a nazýva sa aj Aquastop.


Akékoľvek poškodenie tesnenia alebo tlaku a prívod sa okamžite zastaví.

Eco režim – Ecobubble: Vďaka dlhšiemu režimu prania, no nižšej teplote vody, dokážu práčky ušetriť až energie. Pranie síce trvá dlhšie. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Pračka má asynchronní motor, díky tomu je to opravdu tichá pračka. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste.


Napouštění, vypouštění. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky