čtvrtek 27. července 2017

Konvekční trouba

Konvekční trouba

Pokud mluvíme o univerzální jednotce pro moderní kuchyni, nepochybně konvekční trouba zaujímá vedoucí pozici v hodnocení nejžádanějších pomocníků. Horkovzdušný halogenový hrnec připravující potraviny způsobem založeným na principu cirkulace horkého vzduchu. Zaujaly Vás naše služby.


Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. Mnoho praktických hospodyňek již vyhodnotilo konvekční pece pro pečení. ContentsPrincip fungování peceVýhody konvekční troubyVybíráme konvekční troubuPrincip fungování peceTakže co je to, konvekční trouba a jaký je. Parní trouba slouží k vaření v páře, pošírování, rozmrazování, přičemž připravovaný pokrm je dietnější (nepoužívá se tuk) a zachovává si více vitamínů a minerálů. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem.


Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Trouby konvekční , e-elektra. Určená pro pečení masa, chleba, pečiva, pizzy aj. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Konvekční trouba

Stolní elektrická konvekční trouba LCO od anglického výrobce LINCAT, řada LYNX 400. Vyjímatelné vnitřní sklo. Velmi rychlá konvekční trouba SCV-přináší skvělé výsledky v minimálním čase a potěší tak běžné zákazníky i profesionální kuchaře. Optimální a jednoduché vaření Exkluzivní technologie Twin Inverter společnosti Panasonic připraví jídlo rovnoměrně tak, aby žádná část nezůstala studená. Kontakt nyní Obchodní pekařství stroj táců konvektomatu pro pečení chleba obchodní pekařství stroj táců konvektomatu pro pečení chleba.


Všechny informace o produktu Pečící trouba VIGAN T45L, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze VIGAN T45L. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Parní konvekční horkovzušná trouba AEG Competence. Plně automatické ovládání na velkém displeji.


Multi-funkční displej paměťová funkce pečící programy. Použité funkční možnost odzkoušet. ROLLER GRILL TROUBA FC 280.


Pečící trouba Jata HN9samostatná trouba s objemem litrů dolní, horní nebo dolní i horní pečení současně otočný gril horký vzduch osvětlení trouby termostat do 250°C. Elektrická konvekční trouba FC 2od francouzského výrobce Roller-Grill. Multifunkční kombinovaná trouba Hendi je ideální pro malé pekárny, restaurace a restaurace.


Konvekční trouba

Nabízená trouba bude ideální pro přípravu různých druhů dezertů, pizzy, masa, ryb a zeleniny. Typy ohřívačů: konvekční kW, gril: kW. Konvekční trouba - parní, multifunkční Hendi.


Ohřívače v komoře: dolní kW, horní kW. Produkt: konvekční trouba CHEF MASTER KITCHEN. Díky této komplexní konvekční troubě Chef Master Kitchen objevíte jiný způsob vaření! Ušetřete si čas a námahu s tímto pohodlným, praktickým a vysoce kvalitním kuchyňským robotem, který griluje, dopéká, rozmrazuje, peče, vaří, frituje. Potraviny si vždy zachovají všechny živiny!


Konvekční trouba

Popis: Nabízím konvekční troubu combi grill. Už jeden mám, tak ho nevyužiji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky