středa 19. července 2017

Chladič na sekt

Tento originální kousek zazáří na každé slavnostní tabuli. Dopřejte si doušek oblíbeného sektu ve správné teplotě. Uvnitř nerezového obalu se ukrývá chladící medium, které nachladíte v mrazáku.


Pohár, chladící nádoba na šampaňské měď hnědá. Veškeré informace o produktu.

Chladič na víno, nerezový - Leopold Vienna. Stojan na chladič na sekt. Kč výrobce: Leopold Vienna. Jsme velkoobcho ale také e-shop s dekoracemi, bytovými doplňky a dárky pro všechny milovníky vína, kávy, čaje, grilování a dalšími doplň. Pro všechny milovníky alkoholických nápojů uvádíme výjimečnou nádobu – kbelík na chlazení a skladování lahví.


Hlavní funkci nádoby je chlazení nápoje. Slepte stěny obou nádob tak, aby nedošlo k jejich posunutí. Prostor mezi nádobami s dekoracemi zalijte vodou a vše opatrně uložte do mrazáku.

Druhý den, pod proudem studené vody, nádoby odstraňte. Vzniklý chladič na sekt podložte miskou, do které bude postupně odkapávat tající led. Stabilní chladič na víno je zárukou toho, že i poměrně velké láhve zůstanou na svém místě a nehrozí jejich pád nebo rozlití obsahu. Chladit je třeba především sekty a perlivá vína ( na teploty přibližně - 8°C), pro bílá vína je ideální teplota na konzumaci mezi až 12°C, pro růžová potom - °C.


Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev. Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku s ledem. Chladící nádoba růžová z acrylu na le vychladí a uchová teplotu vína při jeho konzumaci.


Vyroben nerezavějící oceli s dvojitou stěnou. Velmi okouzlující chladič stojící na třech nožkách vám jistě poslouží nejlépe, jak to jen půjde. Po stranách s úchyty pro lepší manipulaci. Vhodný do každého provozu.


Velice elegantní provedení. Skleněný chladič na šampaňské - champagne cooler. Rychlo chladící obal je vhodný pro většinu lahví sektů a šampaňského o obsahu l. Speciální provedení zajišťuje tvarovaným lahvím optimální kontakt mezi chladícím obalem a lahví.


Zaujme vás svým elegantním designem v nerezové barvě, který se hodí do. Chladící obaly a doplňky na víno a sekt zahrnují chladící nádoby na led určené pro sekty, chladící boxy a obaly na víno a chladící tyčinky.

Správná teplota podávaného vína je velmi důležitá pro posouzení kvality a charakteru vína. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky