pátek 21. července 2017

Formy na mýdlo

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Silikonové formy Kramek Mydla.


Květiny motýlci stromečky. Víceprodukční a víceúčelové formy nejen na mýdlo. Forma na mýdlo - jaro 6ks.

K č € bez DPH 12Kč € s DPH. Můžete do ní přidat barvu, bylinky nebo si ji ovonět a nalít do vhodné formičky. FORMY na svíčky, mýdla, sádru, modelovací hmoty a pod. Upečte si pomocí formy na pečení koláčky ve tvaru tlapek.


V létě můžete silikonovou formu využít na výrobu ledu. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -°C do 2°. Stačí ji vystlat pečicím papírem, nalít do ní mýdlo a nechat hodin ztvrdnout.


Poté šrouby snadno povolíme rukou, čímž oddělíme jednu boční stranu formy a hotové mýdlo jde jednoduše vyjmout. Na formě si uděláte rysku podle toho, jak chcete mít mýdlo.

V této kategorii bych chtěla dát prostor svým nápadům, které vycházejí z mé autorské dílny. Pokusím se zde realizovat různé netradiční tvary a přeji si, aby Vás potěšily stejně jako mne. Elastická, stabilní, čtvercová forma na mýdlo nebo odlitky. Výživný a bohatý pleťový krém, který vás překvapí nejen svojí lehkostí na pleti, ale i lehkostí výroby!


Je na něj potřeba jen několik základních ingrediencí, zvládnete ho za pár minut a výroba je. Jedná se především o formy na mýdla klasických tvarů, doplněných různými dekory. Technika odlévání mýdla v takovýchto formách umožňuje vytvořit dvoubarevné mýdlo. V tomto videu som sa rozhovorila o mydlových formách, ktoré mám doma. Nie sú tam zďaleka všetky možnosti, napríklad som zabudla na krabicu od džúsu, prípadne vyloženie formy.


Díky formy na led vytvoříte působivý 3D led. Výroba a krájení domácího mýdla s vysokým podílem olivového oleje, s červeným jílem a špetkou červené papriky. Video není edukativní, pouze inspirační!


Suroviny pro výrobu mýdel Mýdlové hmoty pro výrobu mýdel dovážíme z Anglie. Výběr ze spousta druhů mýdlových hmot. Sada obsahuje průhledné plastové formy na mýdlo - kruh, válec a ovál.


Je vhodná pro tvrobu mýdel, svíček či jiných odlitků. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Dovozce výtvarných potřeb a. Nejčastěji u nás nakupujete suroviny pro výrobu mýdla, tedy mýdlovou hmotu, barvy do mýdel, aroma do mýdel a sil.

Ve formě můžete udělat čokoládu, led a nebo v ní vyrobit mýdlo. V nabídce máme formy plastové a silikonové rozmanitých tvarů. Hodí se jak na mýdlo , tak na houbičky na nádobí.


Sada kruhových forem na mýdlo 5ks. Mýdlo nalijte do jednotlivých kruhů a nechte ztvrdnou, poté opatrně vyjměte. Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky