úterý 25. července 2017

Tři grácie porcelán

Listr je dekorace vysokých barevných efektů. Dekorace listr vzniká tenkými vrstvami kovů a jejich oxidy. Tři Gracie Bohyně půvabu a krásy. Jsou půvabné, milé, laskavé.


Ochránkyně slavností a hostin.

Vždy dbají o krásu a umění. Listre je dekorácie vysokých farebných efektov. Porcelán tri grácie vyrába niekoľko výrobcov. Dekorácie listre vzniká tenkými vrstvami kovov a ich oxidy.


Bernadotte - Talíř tři grácie Skladem (ks) Značka: Karlovarský porcelán n. Prodám značkový československý porcelán sady po kusech hrnek vařák plus ks vařák Tři grácie. Vše bez oťuků a prasklin, viz foto. Vnější dno je bez glazury pro ohřev na plotně.

Při sítotiskové dekoraci a dekoraci keramickými barvami je porcelán vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. Popis: Talíř tři grácie , bílý porcelán s glazurou a zlatým dekorem. Speciální a nejžádanější tvar Bernadotte barokního stylu s bohatým reliéfem. Televizní souprava Mary-Anne v dekoru Tři grácie. Vznešený tvar porcelánu je zdobený blýskavým listrem s motivem Třech grácií.


Tři grácie , kávová souprava, český porcelán , Mary-Anne, Leander, d. Kávový servis pro dvě osoby vhodný např. TŘI GRÁCIE z kvalitního českého porcelánu,dekorace listrem a 24karátovým lesklý zlatem značené,polévková misa průměr 21cm,v. Kuchyňské doplňky s motivem tří grácií. V dekoru tři grácie i jídelní soupravy OFÉLIE.


Při dekoraci drahými kovy není porcelán vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. Inzerát porcelan tři gracie v okrese Karlovy Vary, cena 800Kč, od jinkonna Sbazar. Letohrádek z první čtvrtiny 19. Charvátská Nová Ves na jižním břehu Prostředního rybníka.


Půlmetrová porcelánová socha ukazuje slavný akt zdobený květinovými vzory. Thun český porcelán Karlovy Vary Tom sady soupravy jídelní kávové „Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.

Popis: Prodám sadu Bernadotte porcelán velmi hodně zlacená jak je na foto zcela v pořádku neni cukřenka. Souprava obsahuje: souprava n. Charitky (v římské mytologii Grácie z latinského Gratiae) jsou v řecké mytologii dcery nejvyššího boha Dia a Ókeanovny Eurynomé (podle jiné verze dcery boha slunce Hélia a najády Aigly). PORCELÁNOVÁ SOCHA TŘI GRÁCIE.


Další produkty v kategorii. Originální dortové porcelánové talíře! Vyrobeno v české manufaktuře u Karlových Varů. Mocca servis porcelán , motiv tři grácie , x šálek s podšálkem, cukřenka, konvice na kávu, konvička na mléko – jedná se o starší použité movité věci.


Koláčová souprava Ofelie listr tři grácie dílná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky