středa 12. července 2017

Bandaska na mléko

Stará smaltovaná konvička ( bandaska) na mléko s uchem, bílá smetanová barva. Je již poznamenaná časem, s menšími otluky, což jí ale neubírá na vintage vzhledu. Konvička není děravá a bude moc pěkným doplňkem. Bandaska na mléko 5l nerez.


Pohodlně ho tak přenesete domů. Můžete přenášet také polévku, sbírat borůvky, rybíz.

Materiál: nerezová ocel. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Nerezová bandaska s objemem litry je vhodná na tekutiny, ale třeba také při sběru lesního ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Barva růžová, dekor LOUKA. Pracujeme na české verzi našeho obchodu.


Konvičku využijete na mléko , vodu nebo jako vázu na květiny, či pouze jako dekoraci.

Mělník, cena 350Kč, od martin. Milchkanne mit Deckel, nádoba na mléko. Kvalitní smaltovaná bandaska na mléko s pokličkou a uchem je ve veselém červeném provedení s bílými tečkami. Poslouží na přenášení a převoz mléka, polévek a ostatních tekutin. Popis: Prodám starou železnou bandasku na mléko.


Džbánek Taika 5l, modrý Iittala. Starožitná hliníková l bandaska na mléko , nepoškozená neobouchaná. Mám ke koupi další tři stejné bandasky na mléko. Vysoce kvalitní konvička na mléko z nerezové oceli k přípravě mléčné pěny, vhodná také pro kávovar s tryskou na horkou páru. PRO KUPUJÍCÍ-PŘIHAZUJÍCÍ : Osobní převzetí je možné jen v Praze.


Pokud bude u aukce jen osobní předání, bez možnosti odeslání poštou, respektujte to. Předávání-dokončení prodeje bude obstarávat můj syn. Vážení radcové, nechci polemizovat, ale konve tohoto typu (pokud si pamatují) nebyly hliníkové. Byly těžké a materiál byl nějaký nerez, pozink atd.


Hliníkové byly konve na mléko o obsahu litrů. Jako děcko jsem nosil mléko do sběrny v těchto kovicích a domnívám se, že hliník to nebyl. Jun This Pin was discovered by Renata Steele.


Stará pěkná velmi zachovalá smaltovaná bandaska na mléko.

Malá závada: zpuchřelá guma na víčku- netěsní. Krásná dekorace v perfektním stavu. Rozměry : Pouze tento kus skladem. Toto zboží nemusí být ručně vyráb. Tkalouna, váha kus kg, cena za kus 20-Kč.


Staré konvičky-bandasky po 20-Kč, po 2s deklíky, černá za 30-Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky