pondělí 31. července 2017

Provzdušňovací hrábě fiskars

Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Objednejte si hrábě Fiskars , vše půjde mnohem jednodušeji. Provzdušňovací hrábě Fiskars mají ostré hroty, vyhrabávání mechu nebo uschlé ztěžklé trávy je tak daleko jednodušší.


Hroty hrábí jsou vyrobeny z tvrdé kalené oceli, jenž zajišťuje jejich dlouhodobou ostrost. Tyto vertikutační hrábě Fiskars zajistí skvělý prořez trávníku a zároveň jej velmi dobře. Mají hrotů z kalené karbonové oceli. Pracovní část je široká 3cm. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vertikutační hrábě , provzdušňovací hrábě nebo také řezací hrábě – ruční nářadí pro vyhrabávání plsti z trávníku. Fiskars QuikFit usnadní práci na zahradě a šetří místo.


Jedná se o zvláštní typ, kdy klasické hroty, nahradily ostré špičaté lehce zahnuté nože. Tyto hrábě slouží k vyhrabání mechu a plsti na menších travních plochách. Free Shipping Available. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce.


Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Díky tomu bývají pružné, a tak nepoškozují při hrabání trávník. Tím udržují trávník zdraví. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě.


Provzdušňovací hrábě fiskars

Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku. Mají hrotů z kalené karbonové oceli. Zahradní nářadí Fiskars – dokonalost v každém detailu. Materiály, ergonomie, funkčnost i design zahradního nářadí Fiskars , vše je promyšleno do posledního detailu a vydrží Vám sloužit dlouhá léta.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Caulius probiert den Unkrautstecher Wvon Fiskars im Garten aus und holt so einiges aus dem Boden.


Die Revolution bei der Jagd nach unerwünschten Gewächsen. Masivní hrábě určené pro důkladné vyhrabání mechu a suché trávy z trávníku. Jsou určeny k odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku. Vyrobeny jsou z kalené oceli.


Doprava Doprava tohoto produktu. Hrábě provzdušňovací Quikfit Fiskars. Fiskars je známý jako výrobce elegantního a funkčního zahradního nářadí, které je lehké, pevné a zvyšuje produktivitu práce na zahradě.


To umožňuje využívat naplno svou tvořivost. K hrábím je zapotřebí dokoupit násadu FISKARS QuikFit TM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky