pátek 21. července 2017

Bosch mum 4406

Order Your Bosch Spare Parts Online Now. Free Shipping Available. Get Bosch Mum prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Основные характеристики: Мощность 5Вт скорости Емкость пластиковой чаши 3.

Материал основного корпуса. The Bosch website uses cookies so you can place items in your shopping basket, book an engineer online and allow Bosch to collect anonymous statistical data to help improve the performance of the website. Ignore this message if you are happy to continue.


Click the links below if you would like to view more information about the cookies that are. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výkonný 5W motor Bosch: rychlé a kvalitní výsledky při pečení a vaření, snadno zpracuje i těžká těsta.


D planetární míchání: rychlé a dokonalé promísení všech přísad.

Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Multifunkční rameno můžete dle aktuálních potřeb nastavit do tří různých stupňů pohonu.


Navíc se i jednoduše čistí i skladuje. Přísavné gumové nožky zajišťují jeho stabilitu a je chráněn i proti přetížení. Ovšem ovoce a zeleninu ne.


Výrobce Bosch nenabízí žádný takový v kombinaci s robotem. Pohodlné a všestranné použitie s veľkou misou (objem l, max. kapacita kg cesta). Veľká multifunkčnosť vďaka kvalitnej cukrárenskej sade (miešacia metla, šľahacia metlička, hnetací hák) a naviac priebehový krájač s tromi kotúčmi na krájanie, strúhanie a rezanie, plus mlynček na mäso. Gebrauchsanleitung pt Instruções de serviço en Operating instructions el Ïäçãßåò ÷ñÞóçò fr Notice d’utilisation tr Kullanma. Jakmile si od něj necháte při vaření pomoct, už se bez něj v kuchyni nebudete chtít obejít.


Akonáhle si od neho necháte pri varení pomôcť, už sa bez neho v kuchyni nebudete chcieť zaobísť. Právě si prohlížíte zboží značky Bosch na e-shopu elektro-ELPOS. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Mechanické-knoflíkové ovládání dovoluje nastavit čtyři rychlosti. Hlavní nádoba má objem litru, příkon robota je pak 5W. Celý popis a technické parametry.


Опис товара з фото, наявність на складі, магазини на карті. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Zvládne vše od hnětení, přes krájení, šlehání, krouhání, strouhání, až po mletí masa. Vynikající výkon kuchyňského robotu Bosch. Největší elektro outlet v ČR.


Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. W - multifunkčné rameno so špeciálnym prevodom - plastová miešacia nádoba na 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky