pátek 28. července 2017

Originální půllitry

Půllitry s logem firmy jsou i originální vánoční dárky pro obchodní partnery nebo zaměstnance. Klíčenky, propisky a diáře se ke konci roku rozdávají v mnoha firmách, ale jistě nejsou tak zajímavé jako půllitry s logem. Jen sekretářky a nákupčí s originálním přístupem ale šéfovi doporučí něco netradičního.


Originální pískované půllitry na přání. Každý chlap miluje pivo. S těmito půllitry se stane z pití piva opravdový zážitek.

No kromě tohu zde najdete i jiné půllitr například na čaj. Více dárků pro pivaře najdete zde. Pakliže hledáte narozeninový nebo už vánoční dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr, což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví. Pískované pivní půllitry s nápisem - dárkový půllitr k narozeninám. Nevíte jaký navrhnout originální půllitr?


Možná Vám k inspiraci pomohou tyto ukázky. V neposlední řadě patří k našim specialitám maturitní skleničky, svatební dary a originální dárky ze skla. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry , tupláky a korbely.


Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry , teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět.

Pro lepší přehlednost jsme kategorii dárkových sklenic rozdělili na skleničky na alkohol - tedy malé i velké panáky či dokonce sady panáků, dále na pivní půllitry s potiskem (s uchem i bez ucha) a skleničky na víno, které mají stopku. Sklenička je praktický narozeninový dárek pro muže i ženu, a proto račte vybírat, jistě najdete nějakou vtipnou nebo originální. Všechny dárkové půllitry a sklenice se jménem eshop nabízí pouze se značením. Sklenice se jménem - dárek na vánoce , k svátku , dárky k promoci. Není tedy možné si objednat pivní sklo bez nápisu - nabízíme jen zajímavé originální půllitry s nápisem nebo obrázkem.


Na přání zašleme krýgl. Co se obav z rozbití sklenic a půllitrů týče. Spousta lidí si myslí, že hospodské strojově foukané půllitry jsou nerozbitné a na zahradě sklo létá vzduchem…a ejhle.


Pak nám volají, že jsme jim prodali nerozbitné sklo a ono jim nevydrželo. Je opravdu jen na Vás, jestli vám sklenice vydrží či nikoli. Dárkové pullitry, dárkové skleničky, originální dárky pro ženy, originální dárky k výročí, originální dárky pro muže, dárkové sety, dárky k narozeninám, dárky ke svatbě, půllitry s potiskem, sklenky vina s potiskem, potisky triček narozeninam, levné potisky triček k narozeninám, levné originální dárky pro muže, levné originální dárky pro ženy. Na našem pivním e-shopu nabízíme také pivní sklo a půllitry.


Pivní sklenice dekorované či nedekorované, skleněné i keramické pivní džbány. Pokud sháníte netradiční dárek, skleněný 2-litrový nebo 5-litrový džbán je to pravé pro pivní nadšence. V segmentu hrnky, půllitry a panáky totiž najdete pro každého něco.


A to ať už se jedná třeba o zajímavý hrneček pro rodiče nebo prarodiče, nebo půllitr pro vašeho otce. Stejně tak ale kategorie hrnky, půllitry a panáky zaujme zajímavými štamprlemi, a to třeba s netradičním podnosem. Zkrátka dárky spojené s nápoji.

Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry , korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Klasické sklenice i sklenice na nožce.


Vyberte si sklenice na pivo u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky