pondělí 1. srpna 2016

Digestoř montáž

Montáž digestoře, poradíme Vám jak na to! Do stěny horní skřínky potřebujeme přímočarou pilkou vyříznout otvor pro protažení odtahové hadice – jedná se buď o tzv. Obdélníkový profil nám ušetří místo, pokud zabudováváme digestoř do velmi nízké.


Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků. Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice.

Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE, jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par. Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné. Villa Wekoni Prodloužení odtahu digestoře.


Markéta Venená - Duration: 11:16. Vyberte si u nás svou novou digestoř do kuchyně a využijte naše služby. Zaměříme, namontujeme, zapojíme.

Digestoře Praha - eshop a kamenná prodejna. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. U digestoře s odtahem je montáž složitější o správné napojení na odtahové potrubí. Základem je digestoř vyrovnat podle vodováhy. Dále se montáž liší dle toho jestli máme digestoř komínovou nebo vestavnou (výsuvnou, podskříňkovou).


Zvláštním typem jsou digestoře ostrůvkové. Výsuvná digestoř ve skřínce s odtahem skrz zeď. Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na fasádu domu, kde byla zakončena mřížkou.


Zakoupená digestoř vám většinou vydrží řadu let a jedná se o jeden ze spotřebičů, který budete s velkou pravděpodobností využívat skoro každý den. I proto je důležité si dát při jejím výběru záležet a pořádně si promyslet, která nejlépe vyhoví vašim požadavkům. Při rozhodování se držte následujícími. Mimo hlavní funkce odsávání par a pročistění vzduchu, digestoř taktéž osvětluje pracovní plochu. V dnešním článku se proto podíváme, co obnáší montáž digestoře.


Také montáž komínových není složitá. V prvé řadě je nutno nainstalovat na zeď tělo digestoře a poté komíny. Je samozřejmě vždy nutno pamatovat také na to zda bude digestoř pracovat v režimu recirkulace či v režimu vnějšího odtahu.

V případě, že se jedná o vnější odtah, tak je nutno mít vždy připraven otvor. Jen dobře umístěna digestoř vám bude odvádět takovou službu, jakou od ní vyžadujete. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. POTRUBÍ K DIGESTOŘI – plastový montážní systém je zapotřebí ke každé digestoři. U digestoří umístěných pod skříňkou nebo ve skříňce působí plastové potrubí umístěné ve skříňce čistším a přijatelnějším vzhledem než ohebné ALU hadice z hliníku.


Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven. Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu. Na odtahovém vedení by mělo být co nejméně ohybů, doporučují se maximálně 2. Každý ohyb brání volnému pohybu odsátého vzduchu. Její účel spočívá v odvodu kouře, par a zápachů, které vznikají při vaření. Důvodem není jenom prostá ventilace, ale především ochrana kuchyně a jejího vybavení před plísněmi a mastnými usazeninami, které mohou z nahromaděných par vznikat.


Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky