pátek 12. srpna 2016

Pracka spotreba vody

Nejvíce vody spotřebuje každý z nás na mytí. Až procent celkové denní spotřeby. Počítáme-li denní dávku vody přibližně 1litrů na osobu, litrů pak padne na osobní hygienu.


Klasické samostatně stojící sušičky přívod vody nepotřebují. Jinak je tomu v případě kombinace pračka se sušičkou, takzvané 2v1. Tyto sušičky využívají vodu k ochlazování systému.

Dochází k paradoxní situaci, kdy pračka ke svému. Aj v účinnosti odstreďovania patrí k priemernej triede C, ktorá môže zanechať v oblečení – vlhkosti. Zdravím, vybírám pračku a zaměřila jsem se na značku Beko, předběžně jsem si vybrala dva typy, stáhla jsem si návody.


Jinými slovy udává spotřebu elektřiny zařízení. Na klasické žárovce, kterou domácnostem zakázala používat EU, která je hladová po elektřině, najdeme příkon W. Znamená to, že běžná žárovka spořádá za hodinu svícení W neboli kW. W a LED žárovka W, takže jasně vidíme. Spotreba a spracovanie.


Správny dizajn a prevedenie môže zákazníkovi poskytnúť väčší komfort, avšak skutočná kvalita sa ukáže až pri technických parametroch a vnútornej konštrukcii motora a bubna.

K tomu je ale ještě třeba připočítat cenu za ohřev vody – ve studené vodě nádobí umyjeme jen těžko. S výpočtem ceny teplé vody už to ale není tak. Zmäkčovač vody spoľahlivo a natrvalo odstráni vodný kameň z bubna práčky, zo špirály a zabráni jeho opätovnému usadzovaniu v celej práčke. Oblečenie bude dokonalo vyprané, mäkké a hebkejšie na dotyk.


Neviete si rady akonbsp;vybrať práčku? Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka. Jedná sa o úsporný model, ktorý patrí do energetickej triedy A. Jeho spotreba vody je na jeden cyklus litrov a spotreba elektrickej energie kWh, s ktorou sa radí medzi menej energeticky náročné práčky so sušičkou. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kolik doma spotřebujete vody ? Jaká je průměrná denní spotřeba na osobu?


Kde se využívá nejvíce vody ? Jaké množství vody si vyžádá myčka nebo vana? Ako sa určuje údaj o spotrebe vody ? Môžem práčku napojiť rovno na teplú vodu?

BEAUTIFUL PRO VAŠE MYTÍ, ÚSPORU VODY A ELEKTRINY Technologie ProSense určuje každé plnění, aby upravila proces praní. Senzory přizpůsobují čas praní i spotřebu energie a vody individuálně obsahu bubnu. Vaše textilie nejenže vypadají po každém praní jako nová, ale také šetří vodu a elektřinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky