středa 3. srpna 2016

Eta pečenka recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Naše recenze tohoto produktu rozhodně musí začít tím, že se jedná o spotřebič, který připomíná svou konstrukcí jeden, který byl známý a využívaný v minulosti. Tradiční elektrický pečící hrnec určený pro různé způsoby přípravy jídla - od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření.


Zdravě a chutně a navíc. Zvládne buchty, šunkofleky, grilovaná kuřata i bábovky. Rozhodli jsme se pro vás otestovat její MAX verzi.


V naší recenzi se dočtete, jaké jsou její slabiny i silné stránky. Aj keď je táto pečenka dosť drahá, jej užitočné vlastnosti a mnohoraké využitie to dobre vyvažujú. Komfortné prevedenie výrobku. Dokáže uspokojit potřeby na vaření čtyř a více osob, má totiž dostatečný objem litry. Příkon 580W zajišťuje rychlou přípravu jídla ale bez vysokých nákladů.


Remosky pro početnější domácnosti. Je totiž až o úspornější než klasická trouba, přitom ji dokáže. V praxi to je občas citelné a některé objemné pokrmy (např. kuře) jsme museli péct o něco déle, než v jiných remoskách. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Hrnec je určený pro různé způsoby přípravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin až po dušení a vaření. Připravená jídla přitom neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá. Jídla v ní připravená neztrácejí svoji typickou chuť a vůni, maso nevysychá. Veškeré informace o produktu.


Pokud bydlíte v menším bytě je ideální přesně pro vás. Od klasične peke mesa in gratiniranja testenin pa do dušenja in kuhanja. Když ETA začala vyrábět v 60. Přibližně po necelých deseti letech výroba skončila. Oproti ní je však až o úspornější co se do spotřeby elektrické energie týče.


Zabudované topné těleso má prodlouženou záruku až na let, čímž výrobce ETA dokazuje vysokou. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Hrnec je vybaven i bezpečnostní pojistkou, tepelně odizolovaným držadlem a stabilním podstavcem. Jednoduchá obsluha, snadno vyjímatelná nádoba, omyvatelný povrch.


Charakteristickým znakem každé remosky je typický ohřev shora, tedy z víka, což je v podstatě její poznávací znamení. Tato pečící pánev má velmi nízkou hmotnost a to pouze kg, Objem nádoby je litry. Víko pánve je opatřeno skleněným „okýnkem“, kterým můžete pozorovat aktuální fázi pokrmu. Pečenka - návrat k tradici.


Výhodou je bezpečnostní pojistka pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky