pátek 26. srpna 2016

Kachlový sporák

Kachlový sporák je snad nejpraktičtější topidlo, které k jižním Čechám neodmyslitelně patří. Můžete si ale vymýšlet… Už jsme kachlový sporák kombinovali i s. Hlavní funkcí sporáku je tepelná úprava potravin, vytápění je funkce druhotná. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě.

Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika.


Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti. Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Kachlové sporáky jsou oblíbeným lidovým topidlem, zvláště při použití ve venkovských domech nebo rekreačních chalupách.


Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle.

VAMBERECKÁ KAMNA VAMBERECKÝ KACHLOVÝ SPORÁK K3. Je určen k pečení a vaření pokrmů. Vamberecký sporák má regulovatelný výkon 4-kW.


Souhlasím s tím, aby společnost KRB-TECH s. Pravidlech ochrany osobních údajů GDPR. Sporák má vývod na druhé straně od topeniště. Umožňuje vaření i pečení.


Možnost pouze horního vývodu pro. Jeho plotna je připravena vařit a smažit ihned po zatopení. Kachlová kamna, krbová kamna, kachlové sporáky - kamnářství Vysočanka. Vítáme Vás na stránkách našeho kamnářství. Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna, kachlové sporáky a krbová kamna.


Chalupáři kutilové, ale i kutilové ostatní POZOR! Nabízíme Vám fantastickou možnost postavit si s použitím našeho sporákového korpusu-vložky kachlový sporák , který neobyčejně doplní interiér Vaší chalupy, nebo rodinného domu a svými vynikajícími parametry a životností, vytvoří příjemné a stylové prostředí. Konstrukce může být doplněna o teplovodní výměník, ležení - zápecí, akumulační prvky, trouby, atd.


Využijte odborné konzultace s kamnářem zdarma.

Sporáky na dřevo nepatří k těm nejefektivnějším topidlům a jejich budoucnost je vzhledem k legislativě nejistá. Jakou má kamnář Honza Křivonožka zkušenost s. Moderní design, čisté linie a hladké kachle dodaly sporáku osobité kouzlo. Svou genetickou výbavou (tedy konstrukcí a použitými materiály) mají dán především talent skvěle vařit a ještě lépe péct.


Mohou ale velmi dobře posloužit i jako podstatný prvek v soustavě vytápění domu, chaty nebo chlaupy. Výkonné topidlo a zároveň ideální zařízení na přípravu jídla, ohřev vody nebo sušení – to je víceúčelový kachlový sporák. V posledních letech roste.


Nabídka kachlových sporáků od nás. U každého typu kachlového sporáku si můžete vybrat z několika. Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná.


Prodám kuchyňský kachlový sporák , popelníková šachta a pečící trouba jsou z nerez plechu, kouřový vývod zadní a boční pravý, jeden plát naprasklý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky