úterý 9. srpna 2016

Pračka za odvoz

Na opravu nebo na náhradní díly. Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program.


Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Elektro - Za odvoz bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hledám za odvoz nebo za symbolickou cenu jakýkoliv starší plně funkční notebook, třeba jednoduchý, nemusí mít kapacitu a vymoženosti těch dnešních, pro výkon mé profese bych stejně nevyužil.


Ten můj mi odchází a vzhledem k současné krizi je mi dobrá každá koruna. Děkuji všem dobrým lidem za případnou nabídku a. Chybí jedna nožička, nutno podložit. Edit: odvoz během pátku, 4. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí?


Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Darujem za odvoz funkcnu zachovalu pracku v dobrom stave. Nikdy neposielajte peniaze vopred.


Buďte obozretní a akékoľvek podozrenie nám prosím nahláste. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám staré vybavení objevené v koupeném hospodářství, které bylo cca let neobydlené. Cenu nabídněte - dohodou.


Satan, stará lampová TV v nálezovém stavu, pračka Romo z r. Nutný vlastní odvoz (Mohelno). Bavorov Jaroslava Kušnírová. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov.


Daruji pračku nutno opravit ,netočí se buben. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dobry den, darujeme pracku za odvoz.


Pracka normalne zapina, odtoci cely program ale nezdima. Kto daruje za odvoz starší hoc i nefungujúci vysávač s hadicou. Darujeme ohrievač za odvoz , je problém s ložiskom, a preto hučí, ale inak funguje. Dobrý den, hledám funkční automatickou pračku s vrchním plněním za odvoz , Nejlépe okolí žiliny, nebo přímo v Žilině. Do domova pre seniorov potrebujeme práčku (funkčnú).


Ak mate nejaku ,,nepotrebnú” prosim kontaktujte ma. V mene našich seniorov Vám veľmi pekne Ďakujeme a prajeme pekný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky