čtvrtek 4. srpna 2016

Sklokeramická deska plynová

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku. Pojistka plamene, WOK plotýnka. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky.


Plynová sklokeramická varná deska je moderní variantou.

Vyniká svým inovativním provedením a potěší snadnou údržbou. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Jeden horák je úsporný (kW), sú štandardné (kW) a je výkonný (kW).


Elektrické zapaľovanie je integrované do varnej dosky. Horáky disponujú termopoistkou. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.

Další samostatná deska s indukční technologií, které lze vytknout jen málo co, je Mora VDI 6C. U této varné desky je to funkce SPRINT, a to u každé varné zóny. I přes nižší energetickou efektivitu oproti indukčním deskám, nabízí jednoduchost pro běžnou kuchyni. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.


Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Plynové varné desky s odolným nerezovým povrchem iXelium. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Vestavná sklokeramická deska s broušenými hranami, dotykovým ovládáním a čtyřmi indukčními zónami. Vestavná deska Mora VDIT 6C nabízí různé funkce – Timer pro časový spínač varných zón, funkce StayWarm pro udržování teploty nebo PowerBoost pro extra výkon u všech varných zón. Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a nebo už mají bezpečnou teplotu. Sklokeramická varná deska se šířkou cm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ignito plynová varná deska , hořáků, hořáky Sabaf, sklokeramika, černá - Kdo hodně vaří, připravuje jídla nejraději a nejlépe na plynovém sporáku. Deska je v pěkném stavu, nemá žádné vady, je plně funkční. SIEMENS plynová hořáků, elegantní krásná varná deska , velmi prostorná, s prostředním hořákem na větší hrnce nebo WOK (ještě máme nástavec na wok originál k desce, není na foto).


Klasická deska , kterou zná snad každý díky plynovým troubám. Plynová deska má hořáky, které jsou zapalovány elektricky. Výhodou plynové varné desky je její nízká pořizovací cena a také jednoduchá a okamžitá regulace ohřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky