čtvrtek 25. srpna 2016

Sklenene umyvadla

Ponúkame sklenené umyvadla a sklenené umývadlové misy v rôznych farbách a tvaroch. Pořiďte si do kúpeľne nádherné designové sklenené umyvadlo. Predstavujeme Vám dizajnérsku novinku. Na to, aby sme vám spríjemnili začiatok dňa, sú predurčené naše dizajnové umývadlá.


Nastolia vo Vás pokoj a harmóniu počas celého dňa.

SKLO je synonymom kreativity a evokuje inšpiráciu a predstavivosti remeselného spracovania. Vďaka flexibilite výrobných procesov, vášne a skúseností sklárskych majstrov umožňuje vznik produktov určených na obohatenie kúpeľne. Sklenené umývadlá BEAUTY - séria pre… € 63.


Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov. Skleněná umyvadla svým specifickým vzhledem patří mezi špičky designových umyvadel na trhu. Hledáte kamenné umyvadlo?


Nejprve se podívejte na toto video o kamenných umyvadlech.

Buďte originální a vyměňte obyčejné. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI. Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. Kompletné sanita za skvelé ceny! Toto řešení má velmi jednoduché ovládání, k otevření a uzavření stačí stisk prstem.


Prvním stisknutím krytky se výpusť uzavře, druhým stiskem otevře. Pro čistění odtoku lze krytku. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


Vyberajte si Umývadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Litý mramor a minerální kompozit představují atraktivní alternativy - tato umyvadla je možné pořídit si v nejrůznějších barvách. Umyvadla z keramiky patří zaručeně ke klasice. I skleněná umyvadla si vydobyla významný podíl pozornosti, umožňují efektní hru s tvary. Záleží len na vkuse zákazníka, či si zvolí štandardné keramické umývadlo alebo dá prednosť luxusnejším materiálom a do svojej kúpeľne umiestni umývadlo z liateho mramoru, kamenné umývadlo či dokonca z umývadlo z bambusu.


Potopiť ako atribút kúpeľni je nielen dôležitým prvkom interiéru na pár so zvyškom sanitárneho vybavenia, ale aj kompozičné stredu miestnosti. V tejto súvislosti vnútorné umelci sa spoliehali na použitie skla v interiéri kúpeľne, čo vytvára pocit vzdušnej ľahkosti a priestrannosti, najmä nevyhnutné v malých kúpeľniach.

Okrem toho sa sklo má schopnosť odrážať. Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail? Súhlasím so zasielaním informačných e-mailov. Nabízíme skleněná umyvadla a skleněné umyvadlové mísy v různém barevném provedení a tvaru. Koupelnová umyvadla by měla být praktická, ale i ozdobou místnosti.


Jeho optimální provedení umožňuje jakékoliv uspořádání pracovní desky nebo koupelnové skříňky. Keramika pokrytá sněhově bílým smaltem svítí a přitahuje pozornost. Doporučujeme instalovat umyvadlo Alveo na.


Podložkou pak prochází výpusť. Pro umyvadla bez přepadu doporučujeme uzavíratelnou nebo neuzavíratelnou výpusť s delším šroubením, s možností zkrácení podle tloušťky desky. Nechte vyniknout skleněné kráse ve své koupelně! Jedinečný design a hravá barevnost.


Vyzkoušejte naše skleněná umyvadla v různých barevných odstínech. Díky speciálnímu povrchu se velmi dobře udržují, k mytí nepotřebujete žádné speciální přípravky. Silné, odolné vůči otlakům a poškrábání, tvrzené sklo zaručuje dlouhou životnost a mnoho let použití bez problémů. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Elektricky radiator interierove dvere masonite. XL používa súbory cookies na vylepšenie používania stránky pre našich zákazníkov a poskytnúť im vhodnejšie reklamy. Tieto súbory cookies umožňujú, aby sme spolu s tretími stranami mohli sledovať a zbierať informácie, ako sa správate na internete na našej stránke a mimo nej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky