středa 24. srpna 2016

Stojan na kravaty

Keď sa o svoju štetku na holenie budete starostlivo starať, určite Vám potom aj dlhšie vydrží. Pokiaľ si zaobstaráte stojan na štetku, mali by ste zohľadniť dve veci. Po prvé, priemer otvoru v stojane musí. Vyhledat Přihlásit Hledej.


Výškově stavitelná a otáčivá ramena.

Stojan na šátky a opasky. Kravaty a motýliky) Hodnotenie produktu:. Tento praktický vešiak na kravaty vám v kravatách urobí poriadok a ušetrí miesto v skrini.


Otáča sa o 360º a má LED osvetlenie, čo uľahčuje hľadanie kravát a pásikov. TZB Vešiak drevený na kravaty. Dřevěný věšák na kravaty je praktickým pomocníkem a neměl by chybět v žádném pánském šatníku.


Na věšák lze zavěsit až kravat najednou.

Rozměry produktu: x 1x cm. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Regále, stojany, držiaky Výrobky vhodné do predajní ako reklamné pútače spojené s umiestnením tovaru. Držiaky pre pohľadnice, okuliare, noviny a pod.


V katalogu nemáme podrobnější informace o stojan na kravaty. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Všetky informácie o produkte Kravata a motýlik Otočný stojan na kravaty s LED svetlom, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Otočný stojan na kravaty s LED svetlom. Szanowni Pastwo, w celu wiadczenia usug na najwyszym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies.


Korzystanie z witryny bez zmiany ustawie dotyczcych cookies oznacza, e bd one zamieszczane w Pastwa urzdzeniu kocowym. Jeli nie wyraaj Pastwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przegldarki internetowej. Prodám stojan na kravaty otočný.


Vejde se na něj - 1ks kravat. Výška od základny cca cm. E-shop s pánskou společenskou módou. Garance bezpečného nákupu.

Elegantní provedení v nerezové oceli s jednodouchou údržbou. Trpělivě bude hýčkat vaše oblečení do doby, než jej opět budete oblékat. Boční háčky po stranách jsou vhodné na pásky. Oceľový vešiak na nohavice a kravaty Compactor Magic. Pochromovaný, délka 100cm, výška 150cm, hloubka 45cm.


Dodáme demontovaném stavu. Nakupuj stojany na víno na shopinguj. Produkt Kovový věšák RelaxDays na kravaty a pásky prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Drevený držiak na kravaty ktorý je skvelý pomocník pre každého chlapa.


Praktický stojan ktorý zavesíte na vešiakovú tyč v skrini a podla potreby si ho vyberiete a vyberiete si potrebnu kravatu. Možnosť gravirovania kratkeho vlastného textu, loga, priania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky