úterý 2. srpna 2016

Víčka pet lahve

PET láhev vhodná k farmaceutickému, drogistickému, potravinářskému použití a pro plnění alkoholickými, nealkoholickými nápoji a oleji. Jedno víčko váží zhruba gramy. Abychom nasbírali celý kg, budeme potřebovat kolem 5víček, což jsou víčka z 5láhví.


Nesbírají je pouze jednotlivci. Ve školách se pořádají soutěže mezi třídami, víčka schraňují také některé firmy.

Tato na první pohled podivná činnost má dobrý účel. Pomoci potřebným, podpořit charity i naučit děti ekologickému cítění a třídění odpadu. Bohužel se podle ekologů míjí účinkem. Nařízení obsahuje nová evropská směrnice o zákazu jednorázových plastových výrobků, která má být na jaře schválena. V tomto videu vám ukážeme úžasných nápadů s čepičkami na lahve.


Sdílejte s přáteli tyto užitečné nápady! Výrobky z PET lahví Pavla Juhosova.

Unsubscribe from Pavla Juhosova? Vykupujeme použitá víčka od PET lahví (ne od saponátů a chemikálií!!!). PET lahve a udělat si pěkné vánoční ozdoby za minimální náklady. Obsluha u třídících linek totiž víčka sundává.


Výkupní cena HDPE je totiž vyšší než u samotných PET lahví a též recyklace probíhá trochu jiným způsobem. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Víčka mají všelijaké barvy a nejdráže.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Základem našeho sortimentu jsou pivní a vinné lahve , ale dokážeme velmi pružně zavést i výrobu jakýchkoli dalších obalů – lahve na mléko, oleje, kečupy, dresinky a další. V našem sortimentu PET lahví najdete kromě lahví také uzávěry (univerzální rozměr mm) a odnosná ouška. Vyrobte z nich podle návodu pět vtipných vychytávek. Malířskou paletu, stojánek na fotky, uzavíratelný pytlík, veselé magnetky, květináč i svícínek ocení celá rodina.


Prozkoumejte nástěnku RECY - pet lahve a víčka uživatele jisli, kterou na Pinterestu sleduje 4lidí. Podívejte se na další nápady na téma Recyklace plastů a Matematika pro první ročník. Na začátku výrobního procesu je polyethylentereftalátový granulát, který se roztaví a vylisuje se z něj takzvaná preforma – výlisek, který na první pohled připomíná zkumavku se závitem.

Guild Of Light - Tranquility. Zpracovací linka na použité PET láhve na principu jiné hustoty víček a samotné lahve automaticky odděluje právě tato víčka a ty padají do zvláštního pytle. Víčko není z materiálu PET , ale z tzv. Z lahví se získávají jako tzv. Stále více lidí sbírá víčka z PET lahví, aby mohla pomoci těžce nemocným dětem.


Ve speciálních sběrnách je můžete vyměnit za peníze, které pak můžete poslat lidem v nouzi, některé výkupny ale peníze přímo posílají na sbírky nemocných dětí. Tady je podrobný návo jak víčky můžete pomoci. Sklenice a obaly na med.


Malý rozměr je vhodný pro malé dárky nebo jako zkušební vzorky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky