pátek 26. srpna 2016

Vyhazovací nůž

V této kategorii najdete nabídku vyhazovacích nožů. Tento termín je vhodný spíše pro nože, které čepel vystřelují přímým pohybem. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce.


Vyhazovací nože, často můžete slyšet i termín vystřelovací nože. Termin vystřelovací je spíš vhodný pro nože, které čepel vystřeluji a to přímým směrem.

Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma druhy je to, že vyhazovací nůž se otvírá kruhovým pohybem. V naší nabídce naleznete pečlivě vybranou řadu vyhazovacích nožů od tradičních výrobců. Nabídka obsahuje jednak. Predator od společnosti Mikov, jsou nejzajímavějším výrobkem ze všech kapesních nožů. Není to ale dopředu (jako u nožů vystřelovacích), ale do boku.


Nožem kapesním se zase rozumí většinou nůž švýcarského typu a nůž multifunkční, ale není to pravidlem. Mezi oblíbený typ zavíracího nože patří vyhazovací nebo také vystřelovací nože.

Ty pracují na jednoduchém principu: pružinka se po odjištění čepele otevírá a nůž je vystřelován. Vystřelovací nůž funguje na principu pružinky a jeho výhodou je rychlé uvedení do provozu i jednou rukou. Kvalitní vyhazovací nože jsou vhodné i pro profesionály z řad bezpečnostních složek. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Za vlastnění vyhazovacích nožů Predator vyhazov určitě nedostanete, pokud ovšem zrovna nepracujete v bance.


Jsou takové, jaké mají kvalitní nože být – rychlé, ostré, spolehlivé a perfektně padnoucí do ruky. Značkové vystřelovací nože mají tyto pružinky kvalitní, tudíž se nemusíte obávat závad. Na veškeré zboží poskytujeme záruku nejméně měsíců.


Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga. Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Jedná se o velmi praktické pomocníky. Využití snadno nachází v běžném životě.


Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních. Na první pohled zaujmou různé designy a materiály rukojetí.


Proto neváhejte a vyberte si kapesní zavírací nůž , který vás.

Plastová střenka má tvar, který. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás před návštěvou naší kamenné prodejny upozornili, že ne všechno zboží prezentované na našem webu je skladem na prodejně. Damaškový vyhazovací nůž. Stavebnice nože – vyhazovací nůž Mikov Predator V době multifunkčních nožů a různých komerčních sérií se zapomíná na tradici a vztah k nástroji. Určitě se hodí mít na každou činnost jiný, přesto ale „ten.


Nůž s dřevěnou střenkou. Střenka je z exotického dřeva, má ergonomický tvar a perfektně padne do ruky. Jednou z mnoha výhod nože PREDATOR je, že se nůž dá rychle otevřít jednou rukou a konec nože je opatřen zadním kováním.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky