čtvrtek 11. srpna 2016

Mandolína na krájení

Bezpečné a rychlé krájení a strouhání. Tři možnosti krájení : plátky, pásky a vlnky. Držák na ovoce a zeleninu Extra-Long pro mandolíny VANTAGE na. Mandolína je pomocníkem, který krouhá zeleninu i ovoce. Ruční kráječ na zeleninu tzv.


Stalgast o rozměrech: 1× × cm. Je vyroben z plastu v černé barvě a nerezové oceli. Poskytuje plynulou regulaci šířky krájení a také výměnu nože aniž by se musel demontovat předchozí nůž. V-kotouč pro snadnější řezání produktu: VIPER je ideální pro řezání veškeré zeleniny a ov. Schroders Personal Wealth.


See our pricing structure. Fees and charges apply. We work hard to understand your life goals.


Je to manuální přístroj od luxusní verze z Japonska, nebo Francie (nerez, jednoduše nádhera), až po vyrobené z plastické hmoty, některé vyloženě laciné, ale stále výtečné v kuchyni. Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina, ktrá zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi.


Každou zeleninu nakrájíte na mandolíně během několika minut. V sadě je držák zeleniny vyrobený z ABS, nože na krájení špalíků s tloušťkou 4mm, 6mm a mm, nože ke krájení plátků z toho jeden vroubkovaný. Včetně bezpečnostního držáku.


Ostatní - Mandolina bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V dnešní době se mandolína objevuje zejména v souvislosti s bluegrassovou, folkovou, ale i rockovou hudbou.


Krom akustických mandolín můžete vybírat i elektroakustické. Krájecí desky z bambusu, dřeva i plastu. Vybavte svou kuchyň vším praktickým a potřebným a inspirujte se na našem e-shopu české značky Tescoma i vy! Rukojeť a plastové držadlo jsou příjemné na dotyk a mají protiskluzový rám pro bezpečnou a pohodlnou práci. Kompaktní mandolína VIPER francouzské společnosti de Buyer je efektivním multifunkčním pomocníkem do domácnosti, jež ušetří práci a čas.


Pro ještě křupavější chipsy nakrájejte banány na tenčí (cm) kolečka. Dobře k tomu poslouží mandolína na krájení vajíček. Jestliže jsou banány příliš měkké a jejich krájení obtížné, nechte je 5-minut vychladit v lednici. Zpevní se tím a půjdou krájet lépe.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky