pátek 19. srpna 2016

Omáčka kikkoman

Kromě základních ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, sůl a voda, obsahuje také cukr a destilovaný vinný ocet. Kikkoman sójová omáčka sladká. Japonský originál je bez přidaných umělých aditiv, barviv, aromat nebo konzervantů.


Sójová omáčka se hodí k přípravě nebo k dochucení hotových pokrmů na talíři. Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo.

A to podle japonské receptury, která využívá sójových bobů, pšenice, vody a soli. Poté nechá suroviny přírodně fermentovat a vzniká sójová omáčka s jemnou a kořeněnou chutí. Má široké využitie: ako marinádu na grilované, pečené či smažené mäso, k dochuteniu jedál, omáčok či dresinkov a je skvelá s čínskymi rezacami alebo s ryžou.


Připravte si ze sójové omáčky tuňáka marinovaného v teriyaki omáčce, marinádu na steak nebo domácí sushi. Vždy bez aditiv, barviv, aromat a konzervantů. Její charakteristickými znaky jsou transparentní, červeno-hnědá barva a nezaměnitelné aroma.


Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Takto originálna čistá sójová omáčka je jemnej chuti, má príjemné.

Máme pre vás francúzske horčice, thajské kari pasty, sójové omáčky atď. Pripravte si pravé thajské kari, pikantnú thajskú polievku Tom Yum a ďalšie recepty. Japonská sójová omáčka , která je určená výhradně na vaření.


Omáčka je světlejší a tudíž jídlo není tmavé jako přidáním klasické sójové omáčky. Omáčka obsahuje rýžové dochucovadlo mirin a je slanější. Vážení zákaznicí, s ohledem na nařízení vlády České republiky z 15. Objednávky v současné době odesíláme do pracovních dnů.


Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Vynikající kvalita, které se hodí na marinování masa nebo do sushi. Tato sojová omáčka má výraznou charakteristickou červeno-hnědou barvu a nezaměnitelné aroma.


Je vhodná jak na vaření, tak k dochucování jídel, hodí se ke všem druhům jídel, nejen k asijským. Vyzkoušejte ji tak ke svým oblíbeným. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další slevy dresinků a omáček na Kupi.


Začínáme s nejkvalitnějšími sójovými boby a pšenicí, které smícháme se startovací kulturou, vodou a solí.

KIKKOMAN TERIYAKI Marináda a omáčka 250ml. Tato tradiční sójová omáčka je vhodná jak k dochucení asijských pokrmů, tak do mezinárodní kuchyně. Fantazii se meze nekladou a záleží jen na tobě, jestli si s ní dochutíš pizzu, burger, salát, nebo klidně dresink. Praktické a cenově velmi výhodné 1l balení. Pozor neobsahuje přidaný glutamát ani éčka!


Zelenina, mäso alebo tofu a. Varianta se sníženým obsahem soli obsahuje o méně soli oproti klasické omáčce. Sladká sójová omáčka je jemnější a obsahuje cukr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky