pátek 12. srpna 2016

Robert galbraith hedvábník

Koupit Koupit eknihu Audiokniha. Když se spisovatel Owen Quine ztratí, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika. Domnívá se, že se manžel sám uchýlil na pár dní do ústraní – stejně jako to už dříve udělal – a chce, aby ho detektiv našel a přivedl zpátky domů.


Hedvábník , druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a čtivý příběh. Kdo napsal knihu Hedvábník ?

Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Možnost nákupu elektronické verze knihy. Rowlingová, autorka slavné série o Harrym Potterovi.


První tři díly této detektivní série vyšly v češtině pod názvy Volání kukačky , Hedvábník a Ve službách zla v překladu Ladislava Šenkyříka. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý. Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika.

Zpočátku se domnívá, že se na pár dní někam. Hlavního hrdinu, detektiva Cormorana, jsem si oblíbil, navzdory jeho. Soukromý detektiv Cormoran Strike řeší zmizení spisovatele Owena Quina.


Od autora bestselleru Volání kukačky. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Druhý román o svérázném soukromém detektivovi Cormoranu Strikovi se odehrává pár měsíců po první knize - Volání Kukačky. Po bestselleru Volání Kukačky je tu další detektivní příběh J. Lukáš Loužecký - kukatko. Pavel Mandys, iLiteratura. Veronika Černucká, severskedetektivky. Robert Galbraith vulgo Joanne K. Jinak detektiv Strike mi přišel jako vážně skvělý chlapůk a jeho schopnosti a. Na Audiotéce používáme soubory cookies k vylepšení Vašeho uživatelského zážitku při používání našich webových stránek a pro účely propagace audioknih.


Cenu Český bestseller uděluje společnost KNIHCENTRUM.

CZ - každoročně jsou tak oceňovány nejprodávanější knižní novinky této prodejní sítě. Vítěz kategorie Audioknihy. Volání kukačky“ i „ Hedvábník “ mají všechny znaky klasické detektivky – hádanky, kdežto aktuální román „Ve službách zla“ je více thrillerový a dá se říci, že i. ROBERT GALBRAITH je pseudonym J. Na Hedvábníka jsem se nesku­teč­ně těši­la – ať už na sym­pa­tic­kou vyšet­řo­va­tel­skou dvo­ji­ci – Cormorana Strika s jeho asi­s­tent­kou Robin Ellacottovou, nebo na per­fekt­ně, do detai­lu pro­myš­le­ný a gra­du­jí­cí detek­tiv­ní pří­běh.


He strangled it, up by the horse. While Billy is obviously mentally distresse and cannot remember many concrete details, there is something sincere about him and his story. TROUBLED BLOOD is the next thrilling instalment in the highly acclaime international bestselling series featuring Cormoran Strike and Robin Ellacott, written by J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky