pátek 5. srpna 2016

Indukční sklokeramická varná deska

Sklokeramická varná deska usnadní vaření díky mnoha doplňkovým funkcím. Přípravu pokrmů vám sklokeramická varná deska může usnadnit díky speciálním funkcím. Indukční varná deska , která díky spojení dvou vertikálních varných zón AreaFlex dokáže rovnoměrně zahřívat i větší hrnce a pánve.


Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přes.

Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Indukční deska nebude fungovat pokud: na plotýnce není žádné nádobí nebo nádobí není vhodné pro použití na indukční desce. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Indukční vaření je bezpečné a šetří energii, protože teplo se vytváří pomocí oscilačního obvodu přímo v hrnci. Posuňte své vaření na novou úroveň díky nové varné desce pro vaši kuchyni.


Indukční sklokeramická varná deska Bosch PIF675FC1E v šířce 60cm.

Jedna z varných zón je s rozšířením na pečící zónu a na výběr máte ze stupňů výkonu. Po dotyku tlačítka se aktivuje příslušná funkce. Varná deska je vybavena elektronickým ovládáním s dotykovými tlačítky. Ta je doprovázena světelnou kontrolkou, písmenem nebo číslem na displeji a zazní zvukový signál.


V případě obecného použití stiskněte pouze jedno tlačítko současně. Jde o elektrické zařízení, které zajišťuje pohodlné vaření i snadnou údržbu. Má indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost pro každou varnou zónu.


Kč Vestavěná EUROKERA sklokeramická indukční varná deska se plotýnkami Doprava zdarma. Detail produktu Do obchodu. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Varná doska má takisto ukazovateľ zostatkového tepla a panel možno uzamknúť, detská poistka. V prípade, že je varná doska zapnutá a nie je používaná, automatické vypnutie odstaví ohrev varných zón. Bridge, ktorá spája dve samostatné zóny dohromady. Moderní indukční varná deska se zónou flexIndukce - pro více flexibility při vaření. Indukce Plus umožňuje flexibilní rozšíření varné plochy.


Siemens EX875LYC1E indukční var. Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce.

Deska je vybavena časovačem, který. Nerezovávařící plotna Inzerát byl odebran z oblíbených. Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. V současnosti jsou hitem sporáky se sklokeramickou a indukční varnou deskou. Jsou nejen elegantním doplňkem kuchyně, ale vaření na nich a jejich údržba jsou velmi snadné.


S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.


Vpředu desky je umístěno dotykové ovládání, na kterém jsou i světelné kontrolky, které uživatele upozorňují o stavu plotýnek, zda jsou po vaření ještě horké a nebo už mají bezpečnou teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky