čtvrtek 11. srpna 2016

Pivní sklenice s potiskem

Broušený pivní půllitr se jménem - originální pivní dárek pro pivaře. Na půllitru může být jméno, motiv z naší galerie, název akce nebo logo vaší firmy (barevné motivy a fotografie zpracovat nelze, protože se nejedná o půlitr s potiskem ale pískováním!). Vyberte si z široké nabídky půllitrů, sklenic, džbánů a lahví ze skláren z celého světa. Zboží může být opatřeno potiskem i cejchem dle požadavku zákazníka.


Naše práce je prověřena řadou pivovarů.

Hledáte dárky pro milovníka piva? Garance dodání do dnů. Vaše dárky hravě nakoupíte z pohodlí domova.


Pakliže hledáte narozeninový dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr, což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví nejen k svátku či narozeninám. SKLENICE S PÍSKOVANÝM LOGEM, VYPALOVACÍM POTISKEM. Kvalitní nápojové sklo z českých a zahraničních skláren. Máte kavárnu, bar, restauraci, penzion a potřebujete nápojové sklo?


Nebo hledáte designové sklo jako dárkový předmět na Vaší promo akci, soutěž.

Navrhneme Vám a vyrobíme sklenice s Vaším motivem, logem. Nejen pivní sklenice s potiskem. Kromě tradičních pamětních předmětů, jako jsou pivní sklenice s potiskem , u nás najdete také dárkové sklenice na víno a na destiláty. Sklenice s potiskem a dárkové půllitry na pivo dokážeme vyzdobit logem vaší firmy nebo emblémem sportovního klubu.


Sklenice na pivo neboli pivní sklo - nabízíme komplexní portfolio sklenic a džbánů na pivo - skleněné půllitry i třetinky na pivo ze skla. Dámské vtipné tričko s potiskem Pivo: Pivní koupel. Nadýchaná pěna, hustá jako smetana, jemnější než první sníh, takovou si žádá každý milovník zlatavého moku. Triko s originálním potiskem je vyrobeno ze 100. Pivní sklenice s originálním potiskem v dárkovém obalu.


Tentokrát v pivní sklenici Cheers s původním logem pivovaru. Obzvláště, když jsme si jej mohli dát v pivních sklenicích… Pivovar 713. Pivovarům dodáváme různorodé sklenice a půllitry na jednotlivé druhy piva….


Pro Pivovar Bubeneč jsme dekorovali pivní půllitry Berna clear. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády. Nabízíme výrobu originálních sklenic, dárky pro vaše blízké, zákazníky nebo zaměstnance, půllitry se jménem, džbánky, vázy, karafy, svatební sklenice , maturitní skleničky nebo hrnky na kávu, které dekorujeme přímo v naší dílně.


Všude dobře-doma nejlépe.

I žízeň může být humorná. A mnoho pivařů se cítí nejlépe mezi svými a proč to neumocnit ještě i tím, že tam dotyčný bude mít svůj pivní krýgl s fotkou, jménem či etiketou. Ten bude patřit jen jemu a nikdy nikomu jinému. Leda by ho přenechal jinému pivaři ve svém pivním dědictví.


Případně lze u sklenice s obrázkem objednat odběr v síti výdejních míst Zásilkovna. Na našem webu najdete nejen rady a tipy na dárky (nikoliv typy na dárky:-) )jako jsou sklenice na pivo, což je především vhodný dárek pro muže (například dárek den otců v podobě pivní sklenice se jménem udělá tatínkovi jistě radost). Dárky a dárkové sady s textem , logem ,originální dárky věnováním - logo a text jsou do skla pískované. Text či logo zhotovíme podle našich požadavků a představ.


Rozměr balení: x cm. Pivo není jen pití, je to láska na celý život. Testováno pro pořádného chlapa. Reklamní pivní sklenice s potiskem.


Možno opatřit vlastním logem firmy, nápisem, textem a motivem. Potisk loga, nápisu a motivu na pivní sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky