pátek 5. srpna 2016

Gel pod galvanickou žehličku

Vyživujúci gél pod galvanickú žehličku je sekundárnym prípravkom pre použitie galvanickej žehličky na hĺbkové ošetrenie a výživu pokožky. Galvanická žehlička napomáha aplikovanie gélu do hlbších vrstiev kože pre aktívnejšie aplikovanie prípravkov. Ošetřující – vyživující gel je určen pro hloubkovou výživu pokožky.


Popis produktu: Ryor čistící gel pod galvanickou žehličku. Přípravek má hloubkově čistící funkci.

Kromě základních složek obsahuje gel aloe vera a extrakt t měsíčku lékařského. Na pokožku naneste větší množství gelu, aby žehlička mohla dobře klouzat po pleti. Ve spojení s galvanickým proudem žehličky, uvolní. Základní vodivý kontaktní gel pro kosmetické ultrazvukové ošetření je nutný při práci s ultrazvukovými přístroji, aby ultrazvukové vlny pronikaly do kůže.


Gel obsahuje kromě základních složek gel aloe vera a extrakt z měsíčku lékařského. Gel je možno kombinovat také s dalšími aktivními látkami, kterými lze docílit specifických účinků na pokožce. Má hlavici přizpůsobenou na ošetřování menších ploch, abyste dostali i na užší místa - pod oči, nad horní ret, narozdíl od žehliček určených na tělo a celulitidu, které mají mírně odlišný ultrazvuk a funkce přizpůsobené na rozbíjení tukových buněk a větší plochu hlavice na ošetřování větších ploch.

Můžeme použít se všemi druhy ultrazvuku včetně kavitace, s galvanickou žehličkou při střídavém použit. Galvanickou žehličku můžete používat ne jen k odstraňování barevných nesrovnalostí na tváři, ale i na jiné části těla - ruce, nohy, záda, bříško atd. Toto ošetření se aplikuje 1krát během dvou dní. Zapojte galvanickou žehličku do elektrické sítě a připravte si vodivý gel. Psali, že pod galvanickou žehličku je nutné používat výrobky s kladnou a zápornou polaritou.


Prodává Ryor ve svém e-shopu) Postupy i videopostupy jsou také na stránkách. Pokud žehlička má i ultrazvuk, je možné zapracovat do kůže všechny ( jakékoliv) výrobky, ale je nutné použít vodivý gel. Spolu s galvanickou žehličkou dostala mamka také čistící gel pod galvanickou žehličku (1), vyživující gel pod galvanickou žehličku (2), zvlhčující roztok pro galvanickou žehličku od Ryoru a kolagen-retinolové náplasti. Vyživující gel pod galvanickou žehličku Ryor ml.


Hlavní vlastností Gelu pod galvaniku a ultrazvuk je rychlá a intenzivní hydratace ošetřovaného místa pokožky. To vede u galvanické „žehličky“ k zvýšení skluznosti a vodivosti. Pomocí galvanické žehličky je vtlačován do hlubších vrstev pokožky. Dále je zapotřebí používat zvlhčující roztok pod galvanickou žehličku , který kluznost žehličky zlpšuje, zároven let hydratuje. Pomocí žehličky je vtlačován do hlubších vrstev pokožky.


První gel je minus a proud minus – minus a minus se odpuzuje, tim zatlačíte první – čistící – fázy do pokožky.

Následně plet umyjete, nanesete druhy gel a zvlhčující roztok a. Vodivý gel RYOR pro práci s galvanickou žehličkou 500ml. Ryor vyživující gel pod galvanickou žehličku ml. Gel pro hloubkovou výživu pokožky. Zvlhčující roztok pod galvanickou žehličku - kluznost žehličky se zlepší. Pod galvanickou žehličku – Na odlíčenou a tonizovanou pleť naneste vhodné sérum dle typu pleti, poté jej překryjte Gelem pod galvaniku a ultrazvuk a pleť galvanizujte „žehličkou“.


Pod ultrazvukovou špachtli – Na odlíčenou a tonizovanou pleť naneste sérum a poté gel , který nechte působit až minuty. Také se vyžehlením lze zbavit kruhů pod očima. Pokiaľ žehlička prestáva súvisle kĺzať po pokožke, pridajte vždy na pokožku Zvlhčujúci roztok pod galvanickú žehličku – klzkosť žehličky sa zlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky