pondělí 29. srpna 2016

Český porcelán

Akciová společnost Český porcelán Dubí je jedním ze čtyř výrobců velice žádaného „porcelánu generací“, porcelánu s cibulovým vzorem. Welcome to the website of Český porcelán a. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. This shop sells traditional Czech porcelain with the famous blue onion pattern. Originální cibulák, jídelní soupravy, kávové soupravy a další český porcelán do vaší kuchyně.


Luxusní porcelán věhlasných českých značek, jako např.

Rudolf Kampf, zdobený zlatem, kobaltem, stříbrem nebo platinou. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.).


V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Z nabídky sklářských výrobků zde naleznete téměř kompletní nedekorovaný sortiment nápojového skla Bohemia Crystal od novoborské sklárny Crystalex. To jsou sklenice na víno, sklenice na pivo a nealko nebo skleničky na lihoviny.


Kompletní informace o produktech značky Český porcelán a. Dubí - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Royal Dux Bohemia Vítáme vás na stránkách tradičního výrobce figurálního a ozdobného porcelánu v Duchcově.

Pro milovníky cibuláku nabízíme porcelán s cibulovým vzorem na různých tvarech porcelánu, dále růžový porcelán , figurální a ozdobný porcelán. Nezapomínáme ani na děti. Soupravy s oblíbenými dětskými postavičkami a zvířátky jsou nedílnou součástí naší nabídky. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. C zaručuje, že se vám do rukou dostane ten nejkvalitnější výrobek.


Karlovarský porcelán Veľký výber výnimočného porcelánu. Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich mám a babičiek aj trendový porcelán do modernej domácnosti. Dnes, keď čítate tento text, nesie firma názov Český porcelán a počet jeho častí v súčasnom prevedení je 8tvarov. Tieto výrobky sú garantované Asociáciami sklárskeho a keramického priemyslu Českej republiky ako Český výrobok.


E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Porcelánové talíře bílé i dekorované. Vyberte si z našeho originálního porcelánu - Lze jej umývat v myčce a používat v mikrovlnné troubě. Naše originální obrázky jsou nevšední upomínkou pro Vás a Vaše známé.


Nejmenší oválný foto porcelán. Vyrábí se čistě bez dekoru, nebo s dekorem jedné linky, která může být zlatá nebo stříbrná. Predstavenie našej firmy.


Spoločnosť WELA- PORCELÁN s. The joint-stock Company Český porcelán Dubí now offers over 6styles of blue onion porcelain in its catalogue.

The company Český porcelán Dubí also works with the design studio of Faculty of Art and Design of J. Purkyně in Ústí nad Labem. Milují ho Japonci i Američané, v Česku však jeho prodej stale klesá. Kvalitní materiály jsou vytlačovány levnými hrnky, talíři a konvicemi prodávanými v hypermarketech. V dnešním dílu magazínu Styl vám dokážeme. Vše, co zde v tuto chvíli vidíte, je kvalitní český porcelán , vytvořený ve Studiu Malíská.


Tyto výrobky jsou vyráběny a dekorovány pomocí speciální technologie vtavných barev, které jsou vhodné pro používání do myčky i mikrovnlné trouby. Skladem máme tisíce kusů kvalitního porcelánu. Nabízíme český i zahraniční porcelán špičkové kvality.


V našem bazaru porcelánu si vybere každý. Naše firma GOLDFINGER porcelán se zabývá originální, kvalitní, převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design a kvalitní provedení v přijatelných cenách. Vyrábíme jak čajové a kávové soupravy, jednotlivé hrnky a šálku, tak celé jídelní servisy či sety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky