čtvrtek 4. srpna 2016

Dům porcelánu

Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat. Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo, které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než tradice výroby porcelánu.


Také milujete vůni čerstvé kávy? Kategorie, která nabízí několik stylů a dekorů tradičního.

Míšeňský porcelán, vynálezce evropského porcelánu - již po. The flatware, china, blue onion pattern porcelain and other items are priced to draw in local buyers – not tourists. Located on three floors of a stunning palace, this store offers an extensive selection.


It features primarily porcelain - a nearly complete selection of the major Czech producers (including original blue onion, Chodov rose china, and Thun), as well as foreign brands. Dům porcelánu s modrou krví. Muzeum porcelánu , informační středisko, výstavní expozice, přednáškový sál, to vše naleznete v objektu bývalého kina v Dubí.


Very reasonably priced!

Originální cibulák z Českého porcelánu a. Dubí je absolutně nejrozšířenější porcelán v českých domácnostech. Známe jej od dětství a pokaždé vnese do našich kuchyní, či jídelen příjemnou atmosféru a klid. Většina souprav je tradičně dílných, tj.


V našem sortimentu rovněž naleznete kvalitní německý porcelán Seltmann a Tetau. Tvar Rokoko z Českého porcelánu a. Bytelný porcelán pro každodenní úžití. Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí. Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů, porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory.


See photos and tip from visitors to Dům Porcelánu. Moderní objekt Městského informačního centra se stálou expozicí porcelánu najdete v Dubí v Tovární ulici. Ve třech podlažích krásného paláce můžete vybírat ze širokého sortimentu. Obchod nabízí téměř výhradně porcelánové výrobky - prakticky kompletní domácí porcelánovou produkci od většiny českých výrobců (proslavený Cibulák, Růžový porcelán, karlovarský Thun), ale i zahraniční značky. Nabízíme sortiment porcelánu , skla, dárkových předmětů a příborů.


Prodáváme cibulák, karlovarský porcelán, růžový porcelán, porcelán Franz, Leander, porcelán Seltmann, míšeňský porcelán, figurky Royal Dux, dárky z porcelánu a skla Goebel, křišťál z Nižboru, sklo a křišťál Bohemia Crystal a další. Mísa salátová čtyřhranná, patří do širokého sortimentu z produkce Českého porcelánu akciové společnosti.

Jako všechny výrobky z naší produkce se řadí svou kvalitou, bělostí střepu a výjimečného kobaltového dekoru k edici tzv. Uvedený výrobek v akci si můžete zakoupit na. Modrodům“ najdete v Tovární ulici v Dubí, nedaleko vrátnice Českého porcelánu a podnikové prodejny porcelánu.


Cibulák, originální z Dubí je taktéž vhodný pro použití v mikrovlnných troubách i myčkách nádobí. Also could buy some porcelain souvenirs, for example they have super cute huge porcelain mugs for czech kroner, would pick this over magnet any day! Dům Porcelánu Praha nabízí největší výběr značkového porcelánu užitkového i dekorativního. Skleněné a keramické vázy modrá vázička z porcelánu u hrdla opravená 2- velká skleněná váza nová 10- žlutá malovaná váza nová 16- černá s bílými kvítky nová 7- skleněná malá váza s růží 2- stojánek na svíčku kov a sklo 14-.


Po celkové rekonstrukci dostal jméno „ DŮM PORCELÁNU S MODROU KRVÍ” a při návštěvě Dubí jste v něm vítáni. Hlavní město Praha - Vinohrady) Obchodní dům s českým porcelánem, sklem a porcelánovými a skleněnými šperky. Please fill out the form below and our specialists will contact you within hours. Společnost Český porcelán, a. Muzea města Ústí nad Labem dne 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky