úterý 23. srpna 2016

Háčkované prostírání

Návod na háčkované prostírání. Tady na prvních fotkách můžete vidět, že se mi úplně nepodařilo udržet prostírání hezky rovné – na prvních fotkách vypadá prostírání doslova děsivě (příště budu při háčkování častěji kontrolovat na rovné podložce), nicméně po vyprání a pečlivém vypnutí (na posteli za pomoci špendlíků) se celkový vzhled hodně. Podle tohoto návodu to zvládnou i úplní.


A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Pokud jste zdravé, tak využijte čas a háčkujte a háčkujte! Kurz háčkování - košík háčkovaný ze špaget z tričkoviny 1.

Crochet basket - Duration: 26:20. Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků. Háčkované prostírání - Háčkovaná krása. Mne letos háčkované podtácky jako šikovný dárek opravdu chytly a vyzkoušela jsem několik různých tvarů, typů i barevných kombinací.


V tomto příspěvku najdete návody a popisy na různých háčkovaných prostírek - ať již menších nebo větších pod velké půllitrové hrnky, kulatých i hranatých. Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat? Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala.


Skvělý a jednoduchý návod na uháčkování prostírky, chcete-li podšálku, který se hodí do každé domácnosti. Kdykoliv si budete chystat š.

Tak konečně jsem něco našla - návody na háčkované vějíře, ale bohužel jsou ve špatné kvalitě. No, ale dle mého nározu lze vějíř udělat z každé dečky jen tím, že se uháčkuje pouze polovina kruhu Takže můžete zaměstnat své šikovné ručičky a hned to vyzkoušet. Ručně háčkované dečky, ubrusy, prostírání a krajky z Fler. Moderní háčkované prostírání.


V dnešní době je jeho používání spíše sváteční, protože se mnohé hospodyně obávají, že by se zničilo. Opravování různých poškození, jako je propálení, není nic jednoduchého. Ale samotná výroba takového háčkovaného prostírání je sama o sobě trochu složitější. Volit lze jak barevné, tak tvarové variace konkrétních typů prostírání.


Prostírání na stůl je dnes možné volit v různých zajímavých variantách. Bez větších problémů lze takto sehnat prostírání dle vlastního vkusu. Kdybyste náhodou velikonoční háčkovanou podložku pod hrnek chtěli také zkusit, sepsala jsem pro vás návod na háčkování a navíc jsem k němu natočila i video návod na háčkování, některé pasáže se hůř popisují, tak aby byl postup názornější. Lucí, zdravím, no každá vec (tvar, doplnok, oblečenie, čapica a pod.) podľa návodu nemusí každému výjsť tak ako autorovi. Určite nápomocná je infomácia o veľ.


Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Ručně vyráběné ubrusy a prostírání promění stolování v estetický zážitek.


Vyberte si podle vlastního vkusu a stylu na Fler.

Prozkoumejte nástěnku „ Prostirani “ uživatele danaschaferova na Pinterestu. Dekorační prostírání a podšálky jsou ručně háčkované. A opět jedno háčkování. Lze je prát v pračce na 30° i přežehlit.


Ze stejného materiálu jako jsou polštářky jsem do obýváku uháčkovala prostírání na stůl. Netradiční výzdoba tradiční technikou - to je háčkované prostírání. Vyzkoušejte motiv hroznového vína. Vhodné i pro začátečníky.


V sadě je podložka pod talíř a pod hrneček. Sešitek obsahuje háčkovací techniky a inspiraci k jejich využití: Flanderská krajka - oblé tvary z háčkovaných pruhů, Irská krajka - háčkování z motivků, které se spojují, Filetové háčkování - kombimace prázdných a vyplněných okének tvoří vzory, háčkované lemování látkového prostírání a ubrusů. Ani stálým praním nemění vzhled.


Zhotovím jakoukoliv barvu a velikost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky