středa 24. srpna 2016

Lis na plechovky

Lis na plechovky

Uplatnění nalezne především v opravárenských dílnách, lakovnách, jídelnách a velkých restauracích. Je to jednoduché, držák připevněte na zeď a lisujte jednu plechovku za druhou. This feature is not available right now.


Please try again later. Automat na stlacanie plechoviek - domaca vyroba. Ecopress - lis na PET lahve Ecopress - lis na PET lahve vhodný k lisování všech typů plastových lahví.


Velmi snadné použití, jedním pohybem snížíte objem prázdné PET lahve až o. Pětkrát méně starostí za pět vteřin. Aktuální zprávy z Ecopressu Novinky a materiály ke stažení Balení ve 3D. Prohlédněte interaktivn. Tím ušetříte prostor a náklady na jejich skladování a transport. Výsledná redukce odpadu je až o. Nabídka kovových a plastových ručních lisů na PET lahve a plechovky.


Lis na plechovky

Jednoduchá montáž a používání. Lisy ovládané pákovým mechanismem nebo plastovým válcem. Vhodný pomocník do servisů, dílen i domácností pro redukci objemu odpadu. Robustní konstrukce a dlouhá životnost díky. Navíc je vhodný například na plechovky od pití.


Využijí ho zejména milovníci Coca Coly a plechovkového piva. Jsme Váš spolehlivý partner pro inženýring recyklace a nakládání s odpady, dodávky technologických celků, neb. Lis na hliníkové plechovky LSM V5HD. Dĺžka rukoväte: 7mm- Uplatnenie nájde predovšetkým v opravárenských dielniach, viac.


Ušetřete si námahu a čas a kupte si tento jedinečný lis na plechovky , se kterým půjde vše snadněji. Elektrohydraulický lis na plechovky do 200L je skvělou a spolehlivou volbou pro průmyslové závody s velkým množstvím barelů k likvidaci - zmenší objem odpadu až o. Pijete často nápoje v plechovke? Ste milovníkom piva v plechu? Kúpte si tento originálny lis na plechovky. Už sa nemusíte báť, že sa porežete pri krčení plechovky.


Tento šikovný stroj to zvládne za vás. Stačí vložiť plechovku do lisu a pomocou rukoväte ju zlisovať. Drtič na plechovky je velmi praktický pomocník do domácnosti. Pak Vám jistě přijde vhod tento lis na plechovky.


Více informací od 1Kč. List je praktický pomocník při likvidování plechovek a nemusíte se bát, že byste se při mačkání plechovek pořezali, jako při klasickém mačkání. Potřebujete lis na plechovky , který má obrovskou stlačovací kapacitu? Hledáte lis na plechovky , který se snadno obsluhuje? Bronneberg nabízí kompletní řešení pro Vaše recyklační procesy.


Naše lisy na plechovky jsou vyrobeny s ohledem na potřeby a požadavky Vaší organizace. Pokud si zvolíte lis na. Lis umiestnite na pevnú vodorovnú podložku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky