pátek 19. srpna 2016

Kombinovaná parní trouba siemens

Inovativní kombinace páry a horkého vzduchu je ideálními nejen pro maso, ryby a zeleninu, ale hodí se také při pečení chleba, koláčů nebo pečení. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem.


Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. A, kombinovaná parní trouba , cookControl Plus, multifunkce 4D Horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, , 30°C - 250°C, ecoClean Plus na zadní stěně, bočních stěnách a stropě, 7“ dotykový barevný TFT-displej vč.

VESTAVNÁ PARNÍ TROUBA SIEMENS HS658GXSTrouba s funkcí fullSteam vaření v páře a senzory pro dosažení optimálních výsledků. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. Při pečení budete mít na starosti jen jediné: připravit např.


Nový kus, nepoškozený, pouze přebalený, klasická záruka roky, originální česká. Clean plus se speciálním materiálem stěn. Jestliže patříte mezi milovníky zdravého vaření, pak vás může oslovit i třetí model elektrické trouby, jímž je parní trouba.


Jak již název prozrazuje, jde o horní ohřev potravin za pomoci páry, díky čemuž v pochutinách zůstávají všechny potřebné vitamíny a látky prospěšné tělu.

Bosch je kombinovaná a horkovyduchem, takže tam by šla i ta buchta i masíčko s kůřčičkou spíš mě teď napadá, jestli se ta investice fakt vzplatí, jestli nekoupit horkovzdušnou troubu s grilem a pak jen parní hrnec přeci jen ta bosch stojí 36tis. Vestavné trouby SIEMENS řady StudioLine nabízejí inovativní technologii a stylový designVařte jako profesionálové pomocí metody sous-videOvládejte své spotřebiče přes aplikaci Home Connect na svém mobilním zařízení a mějte je. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Taky chci parní troubu a dost jsem to řešila, protože se mi aktuálně do kuchyně dvě nevejdou a neumím si představit, jak v parní peču třeba cukroví. Tak skutečně parní troubu dělají snad jen dvě společnosti. Kompaktní kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky. Steapro šťavnaté pečení s křupavou krustu.


TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní dotykové ovládání. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. Kombinuje v sobě horký vzduch a páru, díky čemuž umožňuje dosáhnout dokonalé výsledky pečení. Kombinace horkého vzduchu a páry vykouzlí z každé pečeně dokonalý požitek.


Sensor a bakingSensor: zjistí přesně moment, kdy je jídlo hotové.

Mezi další možností parních trub patří pečení v páře s grilem, zapékání, rozmrazování, zavařování a sterilizace. Prodám novou nepoužitou multifunkční vestavnou parní troubu W11I MS1se zárukou. SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěn. Parní kombinovaná trouba s mikrovlnou SIEMENS HN 678G4S… Přidat produkt k porovnání.


Dostupnost - dnů i. Přidat produkt k porovnání. Siemens HM676G0Whorkovzdušná trouba. Doprava zdarma Novinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky