úterý 16. srpna 2016

Chlebník nerez

Jde o stále oblíbenější a moderní alternativu k nevzhlednému a nezdravému skladováním pečiva v igelitových sáčcích. Samootevírací chlebník z lesklé a matné oceli. Belgická firma Brabantia navrhla tento klasický tvar chlebníku již před lety a od té doby se design nezměnil. Inovací je samootevírací mechanismus chlebníků Touch, kdy lehký dotek snadno a tiše otevře chlebník.


Nerezový chlebník AKCENT slouží k uchovávání všech druhů pečiva.

Povrchová úprava lesk, typ nerezové oceli: 20 síla nerezi mm, rozměry: 4x 2x 1cm. Mentolově modrý chlebník Brabantia Roll Top. Víko má kovovou povrchovou úpravu v bílé barvě a plastový úchyt. Chlebník Roll Top, matná ocel, Brabantia. Praktický nerezová chlebník od značky Matgroup sa hodí do každej kuchyne.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Kdysi byl hlavně ze dřeva, ale dnes existuje již spousta dalších alternativ.

Pokud je chlebník hezký, může sloužit i jako dekorace v kuchyni. Dřevěný chlebník – Klasický materiál, který se používal u chlebníků odjakživa. Dřevo je trvanlivý materiál u. Praktické víko s funkcí pohybující se pomocí podélné rukojeti zajišťuje snadné používání a optimální využití prostoru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detail produktu Do obchodu. Víko a kryt - kombinace nerez , černý.


Vyberte si chlebník do kuchyne podľa toho aký sa Vám tam štýlovo najviac hodí. Na FAVI nájdete či už drevené, plastové, nerezové alebo aj plechové chlebníky. Vyfiltrujte si ich podľa ceny a vyberte si ten správny. Termoobedár nerez 4-dielny. Súčasťou je kovový stojan, vybavený prackou, ktorá zaistí jeho pevné uzat.


Do těch větších se mohou vejít i některé bagety.

Navrženo pro ukládání všech druhů pečiva. Z hlediska barvy pak přírodní, bílá nebo typická nerez úprava. Zajišťuje dlouhou čerstvost uložených výrobků. Chci dostávat zajímavé informace včetně nabídek od partnerů Burdy a souhlasím se zpracováním údajů k tomuto účelu podle Zásad ochrany soukromí Burda. V tomto chlebníka môžete uchovávať slané a sladké pečivo.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Väčšinou ponúkne chlebník konštrukciu, ktorá je založená na tom, že vzduch dokáže cirkulovať, a tak je vytvárané optimálne prostredie a tiež vlhkosť. Sú ale aj varianty, ktoré vnútorný priestor dokonale utesní, napríklad vákuový chlebník alebo rovno vákuová. Kvalitní a elegantní provedení, v matné úpravě nerezu.


Zajímavostí je kombinace nerezu s černou barvou, boky chlebníku jsou černé. Vhodný k uchování všech druhů pečiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky