pondělí 8. srpna 2016

Umyvadlo cersanit

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Umyvadlo cersanit

Kryt sifonu ani baterie nejsou součástí dodávky. Klasické umyvadlo oblíbeného designu s perfektní hladkou bílou glazurou. Umyvadlo je dostatečně hluboké i při využití jeho nap. See our latest collections and get inspired for a change in your bathroom.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Skladem, do pracovních dnů.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny. PODROBNOSTI O PRODUKTUŠířka: cmHloubka: cmHmotnost: kgBarva: bíláINFORMACE Tenké umyvadlo na desku CREA bez přepadu a otvoru pro baterii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyrobené z antibakteriální keramiky, v elegantním bílém hranatém provedení skvěle doplní vaši koupelnu. Rozměry (Š x H): 6x cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zdařilá kombinace hranatých a oblých tvarůKUBE X keramické umyvadlo Možnosti instalace: zavěšení na zeď, postavení na desku Otvory pro vodovodní baterie Možnost instalace držáku ručníků (pokud je umyvadlo zavěšeno na zeď), vhodný typ naleznete vn.


Koupelnový nábytek PRIM z masivního dřeva v jednoduchém designuStolní skříňka pod umyvadlo PRIM. Je k dostaniu v dvoch variantách – pravé. Expresné doručenie po Slovensku! Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení - zboží však nelze odebírat osobně nebo platit dobírkou. Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi.


Je používané, ale naprosto nepoškozené. Predám nové,zápustné umývadlo zn. V prípade potreby možný dovoz,cena dopravy dohodou. CERSANIT ALFA-EKO,rozmer 58xcm. Detail produktu Do obchodu.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Kupeľňový nábytok online od. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Cersanit PRESIDENT umyvadlo bez otvoru.


Zaregistrovat se Přihlásit se. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky