pondělí 22. srpna 2016

Franke garbo 60 2

Aan favorieten toevoegen Producten vergelijken - 2. This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed. In order to navigate out of this carousel please use your heading shortcut key to navigate to the next or previous heading. Třídění odpadků: Dvoudruhové.


Franke garbo 60 2

Kovová police nad košem v ceně koše. Součástí koše je plnovýsuv s tlumením, které zaručuje tichý dojezd. Best Prices Best Products Best Shops Best Reviews Price Alerts Price Trends on idealo. Lisage dokumendile oma eelistatud edasimüüja enne printimist. Min skapīša platums: 600.


Spaiņu konfigurācija: x 18l: Aizvēršanas sistēma: Klusā. Nepodarilo sa nájsť žiadne výsledky Ďalšie výsledky. Køkkenfront monteres på affaldssystem.


Hent datablad Tilføj til favoritter. K sorteru lze dokoupit víko s aktivním uhlíkovým filtrem. Součástí sorteru je výsuv s brzdou, která zaručuje tichý doraz. Akcija elektroninėje parduotuvėje jaukurai.


Franke Sorter Garbo - , ( koše) 121. Free delivery and returns on eligible orders. Buy Framework for FRANKE Waste Sorter GARBO - with Compartments at Amazon UK.


Franke garbo 60 2

Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? IUKŠLIŲ RŪŠIAVIMO SISTEMA. Detaliau Kiekis : Į krepšelį. Pridėti prie pageidavimų Spausdin. K odpadkovému košu je možnosť dokúpiť veko s aktívnym uhlíkovým filtrom.


Vhodný do skrinky o šírke 6mm. Súčasťou je plnovýsuv s tlmením, ktorý zaručuje tichý dojazd. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. FRANKE Sorter Garbo – – Kitchen Waste Classifier. Určen pro skříňku od 6mm. Montáž na dvířka a boky skříňky.


Plnovýsuv s tlumením zaručuje tichý dojezd. Jūs esate šioje prekėje. FRANKE triedič odpadu - sorter do skrinky od 600mm - čelný plnovýsuv - výsuv súčasťou dodávky - tichý cho dojazd z brzdou - kovová odkladacia polica slúži súčastne ako veko - vhodné pre imiestneni.


Sofort lieferbar Sofort lieferbar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky