úterý 9. srpna 2016

Vtipné cedulky na dveře

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. A pozor, potěší také všechny ostatní, kteří pak kolem takové vtipné a netradiční cedule s textem či obrázkem projdou. Personalizujte si dveře do svého pokoje, vyjádřete svůj postoj ještě než někdo vstoupí, řekněte cedulkou na dveřích svá pravidla ale i varování před nepořádkem.


Pořiďte cedulku na dveře sobě nebo ji darujte jako vtipný dárek svým blízkým a kamarádům. Cedulky na zeď, na dveře či stůl mohou být skvělým dárkem pro kolegu, přítele, milovanou osobu či někoho z rodiny.

V nabídce jsou drobné plechové cedulky a také oblíbené dřevěné v malém i velkém provedení. Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Piktogram WC ženy vlevo retro , stříbrný 100x1mm, Oregon. Vtipné , výstražné, varovné cedulky – WC. V široké nabídce najdete tu správnou cedulku pro workoholiky, líné děti, milovníky piva, spokojené manžele, členy rodiny i zamilované páry.


Plechové cedule, cedulky na dveře s různými nápisy, nebo vtipné cedulky k různým příležitostem. To vše naleznete v této kategorii. Vybíráte cedulku ke konkrétní příležitosti či umístění?

Kontaktujte naši info-linku, rádi Vám při hledání pomůžeme. Prohlížením těchto stránek nám dáváte souhlas ke zpracování cookie. Vtipná cedule na dveře - Pracovní doba. Formát A zalito ve fólii.


Text na ceduli: Pracovní doba: Pondělí - Pátek 7. Originální cedulky na zeď nebo na poličku. Zamilované, vtipné i roztomilé designy. Oživte si bílou stěnu našimi originálními motivy. Cedulka je i skvělý dárek, který to řekne za Vás, když Vám zrovna chybí slova. Prozkoumejte nástěnku CEDULKY NA DVEŘE uživatele klvaza, kterou na Pinterestu sleduje 6lidí.


Podívejte se na další nápady na téma Nápady, Dekorace a Keramika. Výstražná cedulka na plot, na zeď na dveře. Použití dle potřeby pro vnitřní i venkovní plochy. Libovolné provedení cedulky na přání. Možnost použít vlastní obrázek, nebo si nechat na přání cedulku vyrobit.


Oct Výsledek obrázku pro vtipné cedule na dveře pokoje. Vieme vyrobiť rôzne drevené aj plastové tabuľky na dvere s vtipnými nápismi.

Cedulky a štítky na dveře , na plot, na kořenky i do bylinkové zahrádky. Velký výběr cedulek z nejrůznějších materiálů najdete na. Vyberte si u nás některou z vtipných cedulek, které se dají pověsit na zeď, nad dveře nebo kamkoliv, kde budou dostatečně viditelné. Keramické cedulky Pozor zlý pes jsou páleny na vysoký stupeň, a proto mohou být vystaveny venku celoročně. Můžete je přišroubovat, nebo nalepit.


K cedulce Pozor pes můžeme vyrobit také domovní číslo nebo jmenovku s vaším psíkem. Množstevní slevy na granule! Granule pro psy s dopravou zdarma! Dárek ke granulím zdarma!


Natržené pytle - sleva nebo dárek navíc! Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky