čtvrtek 25. srpna 2016

Výčep na pet láhve

Výčep je českým výrobkem, na který byl udělen patent. Manipulace s výčepem je jednoduchá. Na PETku našroubujete těleso s kohoutem, otočíte PETku, nasadíte tělesem na výčep , zajistíte západkou a stáčíte nápoj. Tím nápojem může být vše, co se stáčí do PETek - pivo, víno, limonády, vody atd.


Pokud máte rádi točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep.

Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma. Originální dárek na oslavy, párty i na domácí použití. Pala inky z pet lahve recepty, které budete milovat. Jednoduchá manipulace - určeno zejména pro menší děti. Vhodné pro čepování limoná čajů, obyčejné vody.


Chcete si pořídit domácí pípu na pet láhve ? Můžete si vybrat Klasik nebo Sting.

Výčep na pet láhve alternatívy - Heureka. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma výčep na pet láhve. Ušetříte tak čas i peníze. Pokud chcete domácí točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep. Lahve na mléko Lahve na víno.


Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. VÝČEP NA PET LAHEV - DOPRAVA ZDARMA. Máte rádi točenou limonádu, kupte si domů výčep na pet láhve. Díky výčepu na pet láhve si můžete natočit limonádu i doma a nemusíte nikam chodit.


Udělejte si párty a natočte kamarádům limču z výčepu. Naražeč na PET lahve s připojovacími rychlospojkami 5mm (pivo) a 8mm (vzduch). Tělo naražeče je vyrobeno z kvalitního potravinářského plastu. Sací hadice je identická s pivní a je součástí dodávky (40cm). S pomocí jednoduchých pomůcek si děti doslova na vlastní kůži ověří, jak fungují některé přírodní zákonitosti.


Takže se mnohé dozvědí nebo zopakují a ještě se při tom pobaví.

Vyzkouší si napříkla jak funguje pneumatický vodotrysk, vodní mlýnek, kuličková dráha nebo torpédo z PET lahve. Akční nabídka od Slevnuj. Aktuálně za Kč, se slevou od Slevnuj. Zásobování firem plastovými obaly.


Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. A co si takhle pořídit domů vlastní výčep ? Tento šikovný výčep na pet láhve si doma zamiluje každý, je praktický a snadno se s ním manipuluje. Stačí jen zašroubovat pet lahev do stojanu a můžete čepovat. Doporučujeme používat na láhve s objemem 2l.


Pouze na sycené nápoje. Obvod lahve nastřihneme a části plastu vychýlíme tak, aby vznikly lopatky větrníku. Lopatky lze také vytvořit ze dna PET láhví a tři takové misky pak drátem připevnit k zúženému středu lahve. Nacházíte každý den nové krtince na pečlivě udržovaném trávníku? Trápí vás podryté a propadající se záhony s hynoucími rostlinami?


Krtek nás na zahradě dokáže pořádně potrápit a zbavit se ho není snadné. My vám ale přinášíme návod na větrník z PET lahve , který si s vetřelcem poradí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky