pondělí 22. srpna 2016

Myčka nerez 60 cm

Myčka nerez 60 cm

Lze je samostatně umístit do prostoru. Skvělá myčka nádobí, jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí. Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Barva myčky: nerez , Inoxlook, Energ. Dalším důležitým faktorem je to, kolik myčka celkově zabere místa.


Určitě změřte také výšku a hloubku myčky. S velikostí jde v ruku v ruce množství nádobí, které do ní můžete naskládat. I když máte místa na rozdávání. Do běžné rodinné kuchyně se nejlépe hodí myčka nádobí o šířce cm.


Jedná se o spotřebič standardní velikosti, který pojme cca až sad nádobí. Pokud máte kuchyň menších rozměrů nebo pokud má vaše domácnost menší počet členů, zvolte raději užší 45cm myčku. Můžete být zcela bez obav ze zvýšených nákladů za energie, na jeden cyklus myčka spotřebuje pouhých litrů vody s použitím minima energie, ovšem s velkou úsporou vašeho času. Flexibilita pro jakékoliv nádobí - 3D příborová zásuvka Jakákoli.


Myčka nerez 60 cm

Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Nádobí umyté a připravené k použití za poloviční dobu Pohodlná funkce řízení času vám umožňuje zkrátit délku programu o polovinu, aby vaše nádobí bylo připravené, kdykoliv jej budete potřebovat. Nerez mycky nadobi cm.


Upozorní Vás na ukončený mycí cyklus a můžete si nastavit i odložení mytí. Mora vestavná myčka , 60cm IM632. StartTime = new Date().


Inovativní funkce AutoFlex upravuje teplotu a spotřebu energie v závislosti na velikosti náplně a na stupni zašpinění nádobí. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Naše výjimečně tichá myčka SuperSilence. Objem myčky se udává v počtu sa které myčka umyje na jeden cyklus mytí.


Nejčastěji bývá sa sad a sad. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu. Informační list produktu. Doporučená MOC (vč.


DPH bez PHE) Přidat k por. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Speed Plus - až 3x rychlejší mytí a sušení, systém košů nabízí neomezené možnosti naplnění a maximální flexibilitu. S varioSpeed Plus je mytí a sušení až o kratší, při zachování zářivých výsledků.


Technologie v myčkách Sharp. Automatické otevření dveří myčky na konci každé. Svým nerezovým, lakovaným provedením s úpravou antiFingerPrint se bude hodit do mnoha kuchyní. Na jeden mycí cyklus účinně umyje až jídelních souprav. Myčka Bosch, AEG, Whirpool.


Myčka nerez 60 cm

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky